Spor
11 Eki 2023 23:32 Son Güncelleme: 11 Eki 2023 23:34

Colin Kazım’dan skandal 'Süper Lig' itirafı: Bunu yapan bir sürü oyuncu vardı!

Süper Lig’de Fenerbahçe ve Galatasaray formaları giyen; Türk vatandaşlığına geçtikten sonra son olarak Fatih Karagümrük’te oynayan Colin Kazim-Richards, ‘skandal’ niteliğinde itiraflarda bulundu. İngiltere kökenli Türk milli futbolcu, Fatih Karagümrük’te Andrea Pirlo’nun çalıştırdığı dönemde maç öncesi ve devre arasında İtalyan hocanın, oyuncularına sigara içmeleri için izin verdiğini ve Türkiye’de bunu yapan bir çok oyuncu olduğunu söyledi.

Ülkemizde bir dönem devşirme futbolcusu furyasına sonundan yetişen Colin Kazım-Richards; Mert Nobre ve Mehmet Aurelio’nun ardından Türkiye A Milli Futbol Takımı’na katılan oyunculardan oldu.

Süper Lig’de Fenerbahçe, Galatasaray, Bursaspor ve Fatih Karagümrük formaları giyen ve kariyerinde son olarak Fatih Karagümrük’te oynamasının ardından kulüp bulamayan Colin Kazım, futbolu bırakmayı düşündüğü bu günlerde skandal bir itirafla gündeme geldi.

"PIRLO OYUNCULARIN SİGARA İÇMESİNE İZİN VERİYORDU"

FilthyFellas adlı YouTube kanalında Podcast programına konuk olan eski milli futbolcu, Fatih Karagümrük’te Andrea Pirlo yönetiminde oynadıkları günlerden bahsederken şöyle konuştu:

"Türki̇ye'de si̇gara i̇çen bi̇r sürü İtalyan oyuncu var. Bu durum antrenörleri̇nin ki̇m olduğuna da bağlı. Geçen yıl oynadığım takımda Andrea Pirlo, maçtan önce ve devre arasında oyuncuların sigara içmesine izin veriyordu."

Süper Lig’de Fenerbahçe, Galatasaray, Bursaspor ve Fatih Karagümrük formalarıyla 130 maça çıkan Colin Kazim-Richards, toplamda 10 gol ve 15 asistlik istatistik yakaladı.