Gündem
01 Mayıs 2010 09:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:16

ÇOK GÜZEL HAREKETLER'DEN YENİ FİLM!.. YENİ PROJE NE?

'Çok Film Hareketler Bunlar' adlı ilk sinema projesiyle gönülleri fetheden BKM Mutfak oyuncuları yeni bir film projesi için kolları sıvadı.

’Çok Güzel Hareketler Bunlar’ programıyla televizyon izleyicisinin beğenisini kazanan BKM Mutfak oyuncuları, beyaz perdeye taşıdıkları "Çok Film Hareketler Bunlar" adlı ilk sinema filmiyle "perdenin iksirli tozunu" yuttu.

Televizyon ve sahne şovlarının yanısra yeni film projesi için de kolları sıvayan Mutfak ekibinden Esen Yenenler, "Sinemanın büyüsüne kapıldık, ilk film sonrasında ikinci film için de çalışmalara başladık" dedi. "Şimdilik işimize yatırım yapıyoruz" diyerek ’kazandıkları paralarla yalı alıyorlar" dedikodularına cevap verdiklerini söylüyorlar.

YENİ FİLM YOLDA

Mutfak ekibinin televizyon ve sinema filminde elde ettiği kazançların yeni filme yatırılacağını söyleyen Yenenler, "Para kazanıyoruz ancak bunu cebimize koyduğumuz yok. Bu parayla yat kat almıyoruz. Kazancımızı ikinci film için harcıyoruz" dedi.

İkinci filmle ilgili proje aşamasında olduğunu belirten Mutfak üyeleri, projenin henüz netleş mediğini ancak projenin büyük ihtimalle serinin devamı olacağını söylediler.

Recep İvedik, Gora - Arog, Hababam Sınıfı, Maskeli Beşler, Kutsal Damacana gibi yapımlardan sonra vizyonda ilgi Çok Film Hareketler Bunlar filmi de devam filmi çekerek bu geleneği sürdürmeyi istiyor.

Yeni Şafak