Magazin
10 Tem 2023 18:26 Son Güncelleme: 10 Tem 2023 19:30

Çocuklar Duymasın'ın Emine'si isyan etti: "Başımı sokacak evi zor buldum"

Bir dönemin en çok izlenen dizisi Çocuklar Duymasın'da Emine karakterine hayat veren oyuncu Melek Şahin, iş bulamadığını söyleyip isyan etti.

Bir dönemin en çok izlenen dizisi Çocuklar Duymasın'da Emine karakterine hayat veren oyuncu Melek Şahin, iş bulamadığını söyleyip isyan etti. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Başımı sokacak zar zor bir ev bulabildim. Çok kırgınım, üzgünüm, isyanlardayım" dedi. 

Bir döneme damga vuran "Çocuklar Duymasın" dizisinde hayat verdiği Emine karakteriyle ün kazanan oyuncu Melek Şahin, sosyal medya hesabından iş bulamamasından dert yandı.

Evinin kentsel dönüşüme girdiğini söyleyen Şahin, "Kiralık evim kentsel dönüşüme girdi ve ben 3 katı kira ödeyerek başımı sokacak zar zor bir ev bulabildim. Yaşam koşulları hepimiz için gerçekten çok zor ve artık gerçekten isyanlardayım…TV tarihinde damgasını vurmuş bir dizi oyuncusu olmaktan onur duysam da özellikle son 5 yıldır reddettiğim işler ve tiyatro hariç onlarca dizi film reklam projesi varken niçin yer alamadığımı öğrenmek ve sorgulamak istiyorum” dedi.