Magazin
24 Şub 2013 10:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:02

ÇOCUĞUMUZ OLMUYOR AMA BENDEN KAYNAKLANMIYOR!

Meltem Cumbul'un eşi Alican Özbaş, Asmalımescit'te arkadaşıyla görüntülendi. Özbaş, şok açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz gece Asmalımescit Off Pera’da yakın arkadaşı Tolga Murat ile birlikte Dj kabinin başına geçen Meltem Cumbul’un eşi Alican Özbaş, bir ara mekan önüne sigara molasına çıkınca olanlar oldu. Birbiri ardına patlayan flaşları görünce hızla kendini mekana atan Alican Özbaş daha sonra Dj arkadaşı Tolga murat ile birlikte basın mensuplarının yanına gelerek adeta içini döktü.
Fotoğraflarının kötü çıktığı kanısıyla ”O fotoğrafları silin, siz sorun ben cevaplayayım” diyen Özbaş, alkolün de etkisiyle birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. Gazetecilerin ‘Çocuk istiyor musunuz? Sosyal medyada çocuk beklediğinize dair bazı dedikodular dolaşıyor’ sorusu ile bir anda ters köşede kalan Özbaş, ”Neden istemeyeyim, çok istiyorum ama herşey benim istememle olmuyor” dedi. ”Nasıl yani Meltem Hanım sıcak bakmıyor mu bu konuya?” sorusunaysa Alican Özbaş ilginç bir cevap verdi: ”Olmuyor arkadaş olmuyor… Benden kaynaklanan bir sorun değil. Çocuk istiyoruz ama olmuyor…”

Bu sözleri ile olayı çok farklı bir boyuta taşıyan Alican Özbaş, ”Siz bunları haber yapmayın ben de size daha önemli şeyler anlatayım. Örneğin Ajda Pekkan ve babamla ilgili” diyerek bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti. Daha sonra şakayla karışık konuyu geçiştiren Alican Özbaş, basın mensuplarının yaptığı işe son derece saygı duyduğunu belirterek, ”Sizler hepiniz ekmek peşinde olan emekçi insanlarsınız. Beni nasıl tanıyorsunuz bilemem ama sandığınız kadar soğuk biri değilim” demeyi de ihmal etmedi.
Bir gazetecinin ”Evlilik sürecinizden bu yana hiç konuşmadınız. Sorulardan ve basından hep kaçtınız. Dolayısıyla herkes için kapalı bir kutusunuz” sözleri karşısında, ”R&B dinleyen kendi halinde bir adamım ben arkadaşlar, öyle sanıldığı gibi kapalı kutu değilim. O zaman öyle yapmak gerekiyordu, susmak gerekiyordu. Bizde sustuk” sözleri ile konuyu geçiştirdi.

Daha sonra arkadaşı ile birlikte Off Pera’ya Dj kabinin başına geri dönen Alican Özbaş, sabahın ilk ışıklarına kadar performansı ile mekanı dolduran müzikseverlere doyumsuz bir gece yaşattı.