Televizyon
14 Şub 2014 12:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:56

CNNTÜRK'te ortalık fena karıştı! Akif Beki'nin o talebi kriz yarattı! (Medyaradar/Özel)

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Karşı Gündem'i Aslı Aydıntaşbaş ile birlikte sunan Akif Beki anlaşmazlık sonucu programdan ayrılmıştı.

Kısa bir süre önce Radikal'den Hürriyet'e transfer olan Akif Beki, Aslı Aydıntaşbaş ile CNN Türk'te sunduğu 'Karşı Gündem' programından da ayrılmıştı. Tek başına program yapmak isteyen Beki, Şirin Payzın’ın program saatine talip olunca CNNTÜRK’de yer yerinden oyandı, ortalık fena karıştı…

CNNTÜRK’te yer yerinden oynadı. Ortalık karıştı. Nedeni ise Akif Beki’nin tek başına yapmaya hazırlandığı program. Akif Beki, Aslı Aydıntaşbaş ile yaptığı programdan olaylı bir şekilde ayrılmıştı, önce Ayşenur Arslan ardından da Aslı Aydıntaşbaş ile anlaşamayan Beki, CNNTÜRK yönetiminden partnerli değil, tek başına program yapma talebinde bulundu. O talep yönetimce kabul edildi ancak, binada sarsıntıya neden olan da işte bu talebin ardından gerçekleşti. Akif Beki, Şirin Payzın’ın Cuma akşamları yayınlanan Ne Oluyor programının saat dilimine talip oldu, ortalık karıştı. Şirin Payzın bu duruma isyan etti. Yönetim ise arada kaldı… Son karar Şirin Payzın’ın o programı Cumartesi yapması yönünde olunca da restleşmeler yaşandı.  

MEDYARADAR/ÖZEL