Magazin
25 Mayıs 2021 13:39 Son Güncelleme: 25 Mayıs 2021 13:47

Cinsiyet değiştiren Elliot Page'den mayolu poz

Kanadalı oyuncu Elliot Page, cinsiyet değiştirmesinin ardından ilk kez mayolu bir pozunu paylaştı. Kaslı vücudunu yaptığı sosyal medya paylaşımıyla takipçileriyle paylaşan trans oyuncuya, çok sayıda destek mesajı geldi.

Cinsiyet değiştirdikten sonra Ellen Page olan adını Elliot Page olarak değiştiren ünlü oyuncu, değişen vücudunu, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla ilk kez gösterdi.

KARIN KASLARI DİKKAT ÇEKTİ

34 yaşındaki Page, havuz başında mayolu fotoğrafını paylaştı. The Umbrella Academy dizisinin ünlü oyuncusunun, yaptığı ilk mayolu paylaşımda belirginleşen karın kasları dikkat çekti.

Page’in paylaşımına çok sayıda beğeni yağarken, ünlü yıldıza gelen destek mesajları da dikkat çekti. Daha önce panseksüel olduğunu açıklayan ünlü şarkıcı Miley Cyrus, Page için “Seksi” yorumunu yaptı.

Page, Aralık 2020’de “Merhaba arkadaşlar, sizinle trans kimliğimi ve adımın Elliot olarak değiştiğini paylaşmak istiyorum” diye başlayan bir mektubu sosyal medya sayfasında paylaşmıştı.

Rol aldığı 'Juno' filmiyle 2007'de Oscar'a aday gösterilen Amerikalı oyuncu, geçen ay ünlü TV sunucusu Oprah Winfrey’e konuşarak, trans bireylere yönelik tepkilerin ortasındayken, hikayesini paylaşmanın kendisi için "hayati ve önemli" olduğunu hissettiğini söyledi.