Televizyon
10 Kas 2012 10:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:21

"CİNSEL TERCİHİ FARKLI İKİ ERKEK BİLE... " CANLI YAYINDA ŞAŞIRTAN ZİNA KAVGASI!

Evlilik danışmanı Sibel Üresin Habertük'te yayınlanan Akşam Raporu programına konuştu.

Konya ve Ankara'da görülen iki davanın itirazlarını değerlendiren Yargıtay'ın verdiği iki "zina kararı" tartışmalara yol açmıştı. Buna göre evden kaçan evli bir kadının geceyi bir erkeğin evinde geçirmesi ve boşanma davası açılan kocanın bir kadınla otelde aynı odada kalması zina ve boşanma nedeni olarak kabul edildi.
 
EVLİLİK DANIŞMANINDAN TARTIŞILACAK ÇIKIŞ

 
Yargıtay tarafından verilen zina kararı Habertürk'te ekrana gelen Akşam Raporu'nda ele alındı. Programa muhafazakar camianın yaşam koçu olarak tanınan Evlilik Danışmanı Sibel Üresin'in açıklamaları damga vurdu.
 
CİNSEL TERCİHİ FARKLI İKİ ERKEK BİLE..
 
Yargıtay'ın kararı üzerine konuşan Sibel Üresin, aralarında akrabalık bağları bulunmayan bir kadın ve erkeğin aynı otelda kalmasının doğru olmadığını belirtti. Ayrıca bu tür durumlarda Emniyet'in harekete geçmesi gerektiğini de savunan Sibel Üresin, "Bir kadın ve erkeğin aynı odada kalması, belki birebir zinaya kanıt olmasa da zinaya teşviktir. Hatta cinsel tercihi farklı olan iki erkeğin bile aynı odada kalması zinadır" açıklamalarında bulundu.

İşte Sibel Üresin'in açıklamaları;
 
"Bekar iki erkeğin bir arada kalması bile zinadır. Nikah yoksa aralarında. Aynı cinsten iki kişi değil tabi farklı bir cinsel tercihleri var ve bir araya gelmişlerse tabi ki bu da zina. Bir akrabalık bağı yoksa normal iki sıradan bekar bir ve kız bir erkeğin gidip otelde kalması uygun bir şey değil. Bu harama teşvik etmek zinaya teşvik etmektir. Bir kere emniyet kanalıyla çalışılması gerekiyor böyle bir durumda yani evli değiller ve hiçbir akrabalık ilişkileri yok ve kalıyorsa mutlaka bunun bir şüpheli durum olduğu bildirilmeli emniyet kanalına"