Medya
20 Eki 2011 09:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:55

CİNER'DEN ODA TV'YE İFTİRA SUÇLAMASI!

Avukatı aracılığıyla açıklama yapan Ciner, odatv'deki "Habertürk'ün akıbetini Susurluk Davası belirler" haberine sert tepki gösterdi...

Ciner Medya Grubu'nun patronu Turgay Ciner'den Odatv'de yayınlanan bir haber-yoruma sert tepki geldi. Avukatı aracılığıyla açıklama yapan Ciner, odatv'deki "Habertürk'ün akıbetini Susurluk Davası  belirler" başlıklı yazıya cevap verirken "bu yazının gerçek dışı bir iftira olduğunu kamuoyunun bilgisine sunarım" dedi...

İşte Ciner'in avukatı aracılığıyla yaptığı açıklama:

18.10.2011 tarihinde yayınladığınız "Habertürk'ün akıbetini Susurluk Davası  belirler" başlıklı yazıda, kim oldukları bizce malum çevreler tarafından, ticari rekabet sebebiyle ve tamamen kasıtlı bir şekilde geçmişte uydurulmuş, dayanaksız, aslı astarı olmayan, iftira niteliğinde bir iddiaya yer verilmiştir.

Müvekkilimin ve şirketlerinin yazıda kasıtlı bir şekilde irtibatlandırılmaya çalışılan olaylarla ve kişilerle, iddia edildiği şekilde bir ilgisinin bulunmadığı, geçmişte her türlü idari, yargısal ve yasal zeminde ortaya çıkmıştır. Buna rağmen, bu asılsız iftira ve imaları kasıtlı bir şekilde tekrar uyduranlar da hukuk zemininde gerekli karşılığı göreceklerdir.

Alnı açık, başı dik, onurlu, haysiyetli ve başarıları ile kendini kanıtlamış, verilemeyecek hiçbir hesabı olmayan, yasalara saygılı bir iş grubunun sahibi ve yöneticisi olan müvekkilim hakkındaki bu yazının gerçek dışı bir iftira olduğunu kamuoyunun bilgisine sunarım.

Turgay Ciner Vekili
Av. Zişan KASAR YILDIRIM

ETİKETLER
#turgay ciner #oda tv