Gündem
09 Ağu 2010 12:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

CINE5 RAMAZAN'DA ŞEVVAL SAM İLE RENKLENECEK!

Cine5 İftar, Sahur ve Ramazan'a özel programlarıyla Ramazan ayının coşkusunu ekranlarda yaşatacak.

Ünlü konuklar, en sevilen ilahiler, Ramazan ruhunu yansıtan sıcak sohbetler Ramazan ayı boyunca ekranlarda olacak...

İlahiyat Uzmanı Profesör Doktor Hayri Kırbaşoğlu, Ramazan boyunca her gün "İFTAR SEVİNCİ" ve "SAHURA DOĞRU" programları ile Cine5'te!

"Ahir Zaman İlmihali" adlı eseriyle, inancın aydınlık bir zihinle buluşması gerektiğini ortaya koyan Profesör Kırbaşoğlu, iftar öncesi her gün 19.40'da izleyenlerle buluşacak.

Ramazan'ın inananların ferdi ve toplumsal hayatındaki önemi, farz olan oruç ibadetinin insana sağladığı maddi ve manevi kazanımlar gibi konularda izleyenleri bilgilendirecek.

Prof. Dr. Hayri Kırbaşoğlu'yla "İFTAR SEVİNCİ" her gün iftar öncesi, Cine5'te.

Ünlü konukların ağzından Kabe ya da Ümre'ye yaptıkları seyahatin anıları "KABE HATIRALARI" programı ile hafta içi her gün 23.00'da yayınlanacak.

Aynur Ayaz'ın sunduğu programın her bölümünde, ünlü konukların gerçekleştirdikleri Kabe yolculuğu hakkında keyifli sohbetler Ramazan boyunca ekranlarda olacak. Programın konukları kutsal topraklarda yaşadıkları duyguları, hissettiklerini, unutamadıkları anılarını CİNE5 izleyicileriyle paylaşacaklar.

Birbirinden lezzetli iftar yemekleri Şevval Sam'ın sunduğu "İFTAR SOFRASI"nda Ramazan boyunca her gün 17.15'de Cine5'te...

Sevilen sanatçı Şevval Sam'ın sunduğu programda Tolga Atalay da birbirinden lezzetli ve pratik yemek tarifleri verecek. Şevval Şam'ın şarkıları ile renk kattığı program İftara ne yemek yapayım? diyen izleyenlere kılavuzluk yapacak.

ETİKETLER
#cine5 #şevval sam