Magazin
07 Eyl 2013 15:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:38

CİCİŞLER FENA KAPIŞTI; ERSOY KARDEŞLER'İN YOLU AYRILDI MI?

Cicişler, twitter üzerinden yaptıkları tartışmayla birbirleri hakkında suçlayıcı ifadelerde bulundu. GALERİ

Kısa süre önce twitter üzerinden yaptıkları tartışmayla birbirleri hakkında suçlayıcı ifadelerde bulunan ve yollarını ayıran Esra-Ceyda kardeşler, takipçileriyle paylaşımları ayrı ayrı yapıyorlar.

Özellikle Esra kardeşine göre paylaşımlarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak dünyaca ünlü bilim adamı Albert Einstein‘in dil çıkardığı meşhur pozunu taklit eden Esra, belli ki kendisine rol model olarak bir bilim adamı seçmiş.

CİCİŞ KARDEŞLER'DEN SEKSİ POZLAR : GALERİ

Verdikleri birbirinden seksi pozlarla özellikle erkek takipçilerini mutlu eden Esra-Ceyda kardeşler twitter üzerinden birbirlerine girdi. Ceyda çıplak pozlarıyla ilgili olarak Esra’yı suçlarken kardeşi de boş durmadı..

İşte o tweetler:

Esranın kardeşi olduğum için doğuştanşanssızım.Fotoğraflarıma,paylaştıklarıma bakıp benimle hergün kavga ediyor.ben yokum artk
@CeydaErsoyy Zaten soyunma kampanyası Esranın ürünüdür kendisi zorla sürekledi beni. Bu takipçileri de o hakediyor. Beni seven varsa
@CeydaErsoyy burdaym Daha dün twitterda çıkan haberleri paylaşmak çok basit bir hareket diyip bugün kendi fotosunun linkini veriyorsa çelişki var derim (Esra)

Sen paylaştıktan sonra ben paylaşmasam ne olacak yine aynı esra ve ceyda paylaştı olacak! ben hayatımı sana göremi yaşamak zorundayım(Ceyda)

3. Sınıf ünlülerle aynı haberde yer almamaya özen gösteriorum en azından senin bugün paylaştıgın şeye kızmakta haklıyım(Esra)
@CeydaErsoyy Her fırsatta kendisini kıskandığımı söylüyor 3.Sınıflarla aynı instagram fotolarında olmanı kıskancak halim yok (Esra)
@CeydaErsoyy 3.sınıflar beni rahatsız etmiyor.herkes görüyor bakınca onu da,benide,senide! ben çok farklıyım.neyse artık bu hesabı sana bırakıyorum

(Ceyda 3.Sınıflarla aynı instagram fotolarının linkini veriosun benle yarışcan diye onlara prim veriosun (Esra)

@CeydaErsoyy Hatalarım olmuş olabilir ama emin olduğm şeyler 1.si sen çok kıskançsın,2.si psikolojik sorunların var,3.sü Allah benim yardımcım olsn(Ceyda Ceyda çok asilmiş çok kaliteliymiş arklar ben onu bozuyomuşum hergün bunun için benle tartışıyor twitterda bişiler paylaşınca bana kızıyor