Politika
14 Eki 2022 14:55 Son Güncelleme: 14 Eki 2022 15:29

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile Bakan Nebati aynı uçakla döndü! Yolculuktaki detaylar belli oldu…

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Bakan Nureddin Nebati Washington'dan Türkiye’ye aynı uçakla döndü. Aynı sıradaki koltuklarda seyahat eden iki ismin arasında yaşananlar da ortaya çıktı.

ABD’deki programlarını tamamlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin Washington'dan Türkiye’ye aynı uçakla döndüğü ortaya çıktı.

Konuyla ilgili paylaşımda bulunarak iki ismin aynı sıradaki koltuklarda oturduğunu dile getiren İsmail Küçükkaya ise “Kılıçdaroğlu ve Nebati. Biri 1A, diğeri 1J ‘de oturuyor. Aynı sırada 2 uçta yolculuk. ABD’den Türkiye’ye beraber uçuyorlar. 9/10 saatlik yolda hiç konuşmadılarsa tuhaf” ifadelerini kullandı ve “Bir ülkenin ana muhalefet lideriyle ekonomi bakanı aynı uçakla ABD’den Türkiye’ye gelirken hiç konuşmamış olabilirler mi?” diye sordu.

MEDYARADAR DETAYLARA ULAŞTI

MedyaRadar’ın ulaştığı bilgiye göre; Nureddin Nebati ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun uçakta selamlaştığı bilgisini paylaşan kaynaklar, iki ismin sadece yolculuk konusunda hâl hatır sorduklarını belirtti.