Gündem
27 Oca 2011 18:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:59

CHP AK PARTİ BİNASINA HANGİ NEDENLE CASUS GAZETECİ GÖNDERMİŞ?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, AK Parti binasına gazeteci gönderdiklerini itiraf etti!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, AK Parti binasına giden gazeteci arkadaşından halkı nasıl ağırladıklarını öğrenmesini istediğini belirtti.

AK Parti binasına casus gazeteci göndermekle gündeme gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, casus gazeteciden AK Parti hakkında bilgi aldığını doğruladı. CHP Kocaeli Milletvekili Cevdet Selvi ile Mersin’de ilçe ve belediye başkanları toplantısına katılan Güneş, il binası önünde halka açık basın toplantısı yaptı.

Bir gazetecinin AK Parti binasına casus gazeteci gönderip göndermediğini sorması üzerine Güneş "Bir gazeteci arkadaşım oraya giderken ’Şunların oda düzenlerine bak, odalarında bir kalabalık var mı?. Halkı nasıl ağırlıyorlar?’ diye sormuştum. Gazeteci arkadaşım ’ Öğleden sonra oraya gidiyorum zaten öğrenmiş olur sana da söylerim’ demişti. Fakat onlar insanların o kadar özel hayatları ile bu tip işlerle meşguller ki biliyorsunuz insanın fikri ne ise zikri odur lafı vardır. Akıllarından hiç bu konular çıkmadığı için hemen bu konuyu casuslukla yorumladılar. Kendileri epeyce casusluk yapmışlar anlaşılan." diye konuştu.