Gündem
21 Kas 2023 19:44 Son Güncelleme: 21 Kas 2023 21:37

Cezaevinde ağlama nöbeti geçiriyordu! Avukatı, Dilan Polat’a ne gönderdi?

Tüm Türkiye'nin konuştuğu Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, Nevşin Mengü'nün yayınında dikkat çekici bir o kadar da trajikomik ifadeler kullandı.

Bir süredir gündemi işgal eden Dilan-Engin Polat vakasıyla ilgili çok dikkat çekici, bir o kadar da trajikomik bir gelişme yaşandı. Polat ailesinin avukatlığını üstlenen Hukukçular Derneği Başkanı Avukat Hüseyin Kaya, Gazeteci Nevşin Mengü'nün Youtube kanalında konuştu.

Polatların tutuksuz yargılanması gerektiğini savunan Kaya, 'Bugüne kadar vergi yüzünden tutuklanan var mı?' diye sordu.

HÜSEYİN KAYA'NIN DİLAN POLAT'A ŞAŞIRTAN KİTAP ÖNERİSİ!

Kara para aklama, vergi kaçırma, suç örgütü kurma suçlarından tutuklanan Dilan Polat'ın cezaevinde sürekli ağlama nöbetleri geçirdiğini belirten Hüseyin Kaya, kendisini sakinleştirmek ve yaşadıklarını anlamlandırması için cezaevine kitaplar gönderdiğini açıkladı.

Kaya'nın Dilan Polat'a gönderdiği kitaplar arasında Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar adlı romanı ile Viktor Emil Frankl'in İnsanın Anlam Arayışı adlı ünlü eseri bulunuyor. Avukat Hüseyin Kaya'ya göre Dilan Polat bu kitapları okuyarak cezaevi ortamında normalleşecek. Dilan Polat'ın Tutunamayanlar'ı okuyacak olması Nevşin Mengü'yü de gülümsetti.