Magazin
29 Mayıs 2011 17:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:24

CEYDA ATEŞ: VÜCUDUMUN HER YERİNİ BEĞENİYORUM!

Adını Feriha Koydum adlı dizide oynayan Ceyda Ateş, "Kendimi tepeden tırnağa beğeniyorum. Vücudumun her yerini." dedi.

'Adını Feriha Koydum' adlı dizide oynayan Ceyda Ateş,  '' Kendimi tepeden tırnağa beğeniyorum. Vücudumun her yerini... Kendimi seksi de buluyorum. İyi ki böyle yaratılmışım.'' dedi ve ekledi. ''Türk erkeklerinin sevdiği bir tipim: Sarışın,renkli gözlü,fiziği güzel...'' Ceyda Ateş kendisi için ''poposu güzel'' dediklerinde, bu yorumun ' Çılgın Dershane Tatilde ' filminden sonra ortaya çıktığını belirtti..

Çok küçük yaşta 'çocuk güzeli' seçilerek bu camiaya girmişsin. Reklam,dizi ve sinema oyunculuğu,yapmışsın süreç nasıl gelişti ?

5 yaşındayken 5 bin çocuk arasında çocuk güzeli seçildim. Şu an 24 yaşındayım.Hep çalıştı,asla durmadım. İki reklam filmi,bir sinema ve 19 dizide rol aldım.

Kötü kadın olmak hoşuna mi gidiyor?

Bir çok karakter oynadım. Hamileyi , deliyi,kötü kadını...Her rölü oynamak zordur ama iyiyi oynamak kola,kötüyü oynamak daha zordur.Tek bir hareketle rölü bitiremezsiniz. O kişiliği seyirciye aşılamanız gerekir.'Çılgın Dersane Kampta'filminde ve Kavak Yelleri'nde ara bozan kızdım .Son dizimiz ' Adını Feriha Koydum'da da ara bozuyorum ama daha dişi ve olgunum.

Hayatta 'keşke' lerin var mı ?

Hayatta 'keşke' dediğim şey, bir dergiye verdiğim pozlardır.Çünkü ben oyuncuyum ve o pozlarla oyunculuktan epey uzaklaştığımı düşünüyorum.Ben bu işin içinde olduğum için bu pozları anlamaya çalışsam da camianın dışındakilerin '' Sen ne yaptın ? '' diye sormasından sonra çok pişman oldum.

Adını Feriha Koydum dışında başka projelerin var mı ?

Şu anda yok. Önümüzdeki sezonu henüz bilmiyorum.Gelecek bütün projelere açığım. Özellikle sinema filmi teklifi bekliyorum.

Facebook'taki ve twitter'daki 7 bin kişinin takip ettiği Ceyda Ateş sen misin ?

Hayır , onlar sahte Ceyda. Twitter hesabım var, insanları bilgilendirmek için açmıştımama sahteleri yüzünden kendi açtığım sayfaları da kapatacağım.