Gündem
18 Kas 2010 10:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:48

CEMİLE AKARSU ROLÜ ÖNCE HANGİ GÜZEL OYUNCUYA TEKLİF EDİLDİ?

“Öyle Bir Geçer Zaman ki?”deki Cemile Akarsu karakteri önce hangi ünlü oyuncuya teklif edildi?

Meltem Cumbul, “Öyle Bir Geçer Zaman ki?” dizisinde Ayça Bingöl’ün canlandırdığı Cemile rolünün önce kendisine teklif edildiğini açıkladı.

“60 Dakika” programına konuk olan Meltem Cumbul, Kenan Erçetingöz’ün sorularını yanıtladı. Kanal D’nin sevilen dizisi “Öyle Bir Geçer Zaman ki?”deki Cemile Akarsu karakterini canlandırması için teklif aldığını söyleyen Cumbul, rol içine sinmediği için teklifi geri çevirdiğini söyledi: “İnce ve uzun boylu olduğum için, kanalın da benim de kafamızda soru işaretleri vardı. Bu açığın oyunculukla kapanabileceğini düşündük. Ama ben ‘Aşk Yakar’ dizisini yeni bitirmiştim ve Cemile, oradaki rolüme çok benziyordu. Dört çocuk annesi, uzun vadeli bir proje derken çekimser kaldığım alanlar oldu. Tam yerini bulacak mı diye içime sinmedi. Ben oynasaydım, bu kadar iyi bir iş olmayabilirdi.”

Beceriksizim

Meltem Cumbul, eski sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ’la ilişkisi hakkındaki soruya şu yanıtı verdi: “Kıvanç’la olan beraberliğimiz tabii ki bitti. Ama bunun üzerine konuşmaya gerek yok, biteli çok oldu. İnsan bayram gününde güzel şeyler konuşmak istiyor, beceriksiz ve başarısız olduğu konular hakkında konuşmak ister mi?”