Gündem
21 Kas 2012 15:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:24

CEMİL ÖZEREN GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ!

Ayna'nın solisti Cemil Özeren, Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı..

Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Cemil Özeren için Fatih Camii'nde cenaze namazı kılındı.
Cenazeye Özeren'in yakınları, eski eşi Güliz Köse, oğlu Ali Ozan Özeren, sanatçı dostları Erhan Güleryüz, Hakan Peker, Atilla Taş, Destan Grubu'ndan Hakan, Yapımcı Erol Köse ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir gibi isimler katıldı. Özeren'in cenazesi Büyükçekmece Mezarılığı'nda defnedildi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Özeren'in müzisyen dostlarından Destan Grubu Solisti Hakan "O bir müzik aşığıydı" dedi. Şarkıcı Atilla Taş da, ölümünden büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Ayna Grubu'nda beraber çalıştığı Erhan Güleryüz de gözyaşlarını tutamadı.

Yapımcı Erol Köse ise, Özeren'in hayattayken sağlık konusunda ihmalkar davrandığını ileri sürdü. Sanatçı'nın alkole bulaştığını ve hastaneye yatırıldığında oradan kaçtığını söyleyen Köse, "Onu bu noktaya getiren farklı sebepler de vardı. Grubun dağılması gibi. Ama sağlığına dikkat etmedi. Bir single yapmıştı. Önümüzdeki günlerde onun hatırasına çıkartacağız onu" dedi. Köse, Özeren ile ilgili bazı ailevi ve diğer konularla ilgili basında yer alan haberlerin doğru olmadığını da sözlerine ekledi.