Magazin
06 Eki 2011 15:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:52

CEMİL İPEKÇİ'YLE FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK KAÇ PARA?

Cemil İpekçi, kendisiyle fotoğraf çektirenlerden ne kadar aldığını açıkladı

Cemil İpekçi, CNN Türk'de Mesut Yar ile Burada Laf Çok'da kendisiyle fotoğraf çektirenlerden ne kadar aldığını açıkladı.

Kadınlara istihdam için para karşılığında fotoğraf çektirdiğini belirten İpekçi, ''bunu yapalı iki ay oldu. Günde ortalama 200-300 TL bir para geliyor. Her fotoğraf çekiminde 5 TL alıyorum" dedi.

"Halkın sizi sevmesi çok hoş bir şey ama bir süre sonra farkediyorsanız ki, sadece sizi sevdikleri için fotoğraf çektirmiyorlar" diye konuşan İpekçi, "Yani iki kişi çektirmişse 10 kişi bende çektireyim diyor. Belki de sokağa atacaklar. Bu neye benziyor; bazılar havaya bakınca herkes havaya bakar ya, hepsinin de beni sevdiğini zannetmiyorum resim çektirmek için. Ama bende vaktimden veriyorum, yürürken iki dakika duruyorum ve benim vaktim de değerli" ifadelerini kullandı.

AYDA 7 BİN TL
Bunun için fazla da para koymadıklarını söyleyen İpekçi, "Zaten sen 5 TL vermiyorsan benle resim çektirmek için, beni sevmiyorsun demektir. Çünkü 5 TL çay parası değil. Onun için de bir yer yaptırdım, Bodrum hatırası. Orada duruyorum geliyorlar, çektiriyoruz. 300 TL ayda 6- 7 bin TL para. 1,5 aydır da epeydir para birikti. Elektriğimiz suyumuz, kadınların, bir öğretmenimizin parası çıkıyor. Kadınlara istihdam için versinler, bana vermiyorlar" şeklinde konuştu