Gündem
10 Ara 2008 09:06 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:25

CEM YILMAZ ÜNLÜLERİ TAM ANLAMIYLA İKİYE BÖLDÜ!.. A.R.O.G KOMİK Mİ DEĞİL Mİ?.. İŞTE GÖRÜŞLER!..

A.R.O.G´u izleyen ünlü isimler espriler konusunda tam anlamıyla ikiye bölündü.

Ortak görüş ise filmin gişe açısından GORA´yı geçeceğiydi:


Lale Mansur (oyuncu): Filmi çok beğendim ve çok güldüm. İlk yarı gerçekten çok güzeldi. Sadece ikinci yarıdaki futbol sahnesinde hiç gülmedik. Orada sadece futbol izledik sanki, espri yoktu.


Levent Kırca (tiyatrocu): Filmi 3 oğlumda izlemiş. İkisi zaten radyo, TV ve sinema okudu. Fakat üçü de "baba film kötüydü" dedi. Ben de zaten gitmeyi istemiyordum çünkü mizah adına kötü şeyler yapılınca üzülüyorum. Cem, başarılı işler de yapıyor ancak başarısız olduğunda da söylemek gerekiyor. Hatta tiyatrocu bir arkadaşım bana gelip filmde uyuduğunu söyledi. Böyle bir ekonomik krizde 9 milyon dolar harcanarak yapılan işin böyle olması kötü.


Nilgün  Belgün  (oyuncu): Filme bir kere çok emek sarf edilmiş. Sinema tekniği olarak da çok ileride. Fakat G.O.R.A.´ya göre daha az güldük. Ama yine de espriler daha vurucuydu. Sıradan mizah yerine vurucu bir mizah kullanılmış. Espriler üzerinde düşünülebilecek son derece kaliteli esprilerdi.


Ümit Karan (futbolcu): Espri olarak G.O.R.A.´ya göre daha farklı. Sokak dilimiz daha az kullanılmış. Ben o açıdan G.O.R.A.´yı daha çok beğenmiştim. Ancak gişe olarak G.O.R.A.´yı geçeceğini düşünüyorum.


Acun Ilıcalı (sunucu): Filme çok gülmek için gidenler hayal kırıklığına uğrayabilir. 120 dakika non stop güldürmesini beklememeliyiz bir filmin. Gişe olarak GORA´yı geçeceğini düşünüyorum.


Birol Güven (yapımcı): Filmi özellikle çocuklarım çok beğendi, çok eğlendi. Filmin zamanla GORA´yı geçeceğini tahmin ediyorum.


Seray Sever (sunucu): GORA´yı da izlemiştim, bence ondan daha iyi bir film. Cem Yılmaz her çektiği filmde bir seviye daha üste çıkıyor. Gişede minimum 5 milyon yapacak bana kalırsa. Recep İvedik ve Muro´ya gitmeyi bile düşünmüyorum.


A.R.O.G, 4 günde 1 milyonu geçti


Geçen cuma seyirciyle buluşan Cem Yılmaz´ın 9,5 milyon maliyetli A.R.O.G filmi, ilk üç günde 816 bin 514 kişi tarafından izlendi ve 7 milyon 114 bin 43 YTL hasılat elde etti. A.R.O.G, bu rakamla, ilk 3 günde 1 milyon 100 bin seyirciyle en çok izlenen film rekorunu elinde bulunduran "Kurtlar Vadisi Irak" ın ardından ikinci sıraya yerleşti.  A.R.O.G, pazartesi günü sinemaya giden 290 bin 559 kişiyle, seyirci sayısını 1 milyon 106 bin 863´e çıkardı. Türkiye ile aynı anda 8 farklı Avrupa ülkesinde de vizyona giren A.R.O.G, Almanya box office listelerine Madagaskar ve James Bond filminin ardından 4´üncü sıradan giriş yaptı.