Magazin
13 Eyl 2007 16:41 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:50

CEM YILMAZ SON FİLMİNİN ADINI AÇIKLADI: "O..... ÇOCUĞU"!..ÜNLÜ ŞOVMEN FİLMİNE NEDEN BU ADI VERECEK?..

Cem Yılmaz, İzmir Fuar Açık Hava Tiyatrosu'ndaki stand-up şovuyla sevenlerine veda etti.12 yıldır sahnedeyim, artık yoruldum. Uzun süre gösteri yapmayacağım" diyen Cem Yılmaz, veda şovuna yaraşır esprileriyle herkesi güldürdü.

GAVUR KOMEDYEN

İstanbul'da böyle medeni seyirci nerede? Burada eğlenceyle ilgili bir sorun yok. Kompleks yok. İstanbul çok karışık bir yer. Artık Gavur İzmir'in gavur komedyeni olmak istiyorum. İlk gösterimi İzmir'de yapmıştım. Uzun süre sahneye çıkmayacağım için son gösterimi de burada yapmam anlamlı oldu.

HADİ BUNU DA SAHİPLENİN

Askerden döndüm o etkiyle bilim kurgu filmi Gora'yı çektim. Ardından bir hikayemiz vardı. `Hokkabaz´ adını verdik. Savaş Ay çıktı "Babamın hayat hikayesi" dedi. Ne yapsam bir sahiplenme, bir kötüleme... Yeni filmimin adını "O.. Çocuğu" koyacağım. Bakalım kim sahiplenecek, kimin babasının, anasının hayatı olacak o zaman, merak ediyorum.

7 CÜCELER BENDEN SAPIK

Küfürlü konuştuğum ve argo espriler yaptığım için eleştiriliyorum. Çocuklara kötü örnek olduğum iddia ediliyor. Halbuki "Pamuk Prenses ve 7 Cüceler" benden daha sapık! Çocuğuma ben bunları izletmem de, okutmam da... Ayrıca ben çocuklara gösteri yapmıyorum. İzleyici kitlem son derece elit ve bilgilidir.

Kelebek