Gündem
19 Mar 2010 11:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:10

''CEM UZAN'DAN SONRA ONU DA BULDUK'' SABAH'TAN MÜTHİŞ BİR GAZETECİLİK OLAYI!..

Sabah'ın bugün sürmanşetten başörtülü bir kadının arkadan çekilmiş fotoğrafını yayınlayarak önemli bir haberin duyurusunu yaptı. Kim bu isim?

Sabah’ın bugünkü sürmanşetinde şöyle bir haber var: "Cem Uzan’dan sonra onu da bulduk. Sabah’tan müthiş bir gazetecilik olayı daha. Yarın Sabah’ta..."

’Özel haber’ logolu duyuru haberde, başörtülü ancak yüzü görülmeyen bir kadının fotoğrafı bulunuyor..

Bugünkü anonsta haberi yapan imzadan bahsedilmiyor, ancak Medyaradar araştırdı ve öğrendi.

O isim 28 Şubat sürecinin en kritik isimlerinden biri olan ve bir döneme damgasını vuran Fadime Şahin...

Cem Uzan’ı Fransa’da görüntüleyen Sabah’ın Özel İstihbarat Müdürü Abdurrahman Şimşek bu kez Fadime Şahin’i bulup ortaya çıkardı.

FADİME ŞAHİN KİMDİR?

Fadime Şahin 28 Şubat sürecinde Aczmendi tarikatı lideri Müslüm Gündüz'le basıldıktan sonra yaşlı gözleriyle hemen her haber bülteninin konuğu oldu. Aczimendi Tarikatı'nın ağına düşüp iğfal edilmiş mağdur kızı olarak tanınan Fadime Şahin'in aslında pavyonda çalışan bir telekız olduğu da öne sürülmüştü.Süreçte öne çıkarılan sözde tarikat liderlerinden biri de Ali Kalkancı idi. Şahin'in Kalkancı ile de ilişkisi vardı. Kalkancı'nın kendisine zorla tecavüz ettiğini ileri sürdü. Fadime Şahin'in önce Almanya'ya gittiği daha sonra da Türkiye'ye dönerek lüks bir hayat sürdüğü belirtiliyordu.

MEDYARADAR-ÖZEL