Televizyon
22 Mayıs 2019 12:16 Son Güncelleme: 22 Mayıs 2019 12:30

CNN Türk yönetimi 'programı bitirin' demiş!

Cem Küçük, Ahmet Hakan'ın Ekrem İmamoğlu'nu konuk aldığı ve tartışmalara neden olan Tarafsız Bölge programıyla ilgili konuştu.

CNN Türk’te yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk olarak katılan 31 Mart seçimlerinin kazananı Ekrem İmamoğlu’nun,  İBB’deki yolsuzlukları anlatmaya başladığı sırada program sunucusu Ahmet Hakan’ın programı bitirmesi tepkilere neden olmuştu.

Bu duruma bir tepki de, Cem Küçük’ten geldi. Cem Küçük, TGRT Haber’de yayınlanan Medya Kritik adlı programda, kanal yönetiminin programı vaktinden önce bitirmesi için Ahmet Hakan’a mesaj gönderdiğini söyleyerek CNN yönetimini ve Ahmet Hakan’ı eleştirdi.

 Cem Küçük’ün sözleri ise şöyle:

“CNN yönetimine bir eleştirim var. Program 22.05’te başladı 120 dakika dendi. Ahmet Hakan açılışta bunları söyledi. 11.30’da bir telefon geldiği belli, kulaklığına bakıyor çünkü. Telefon geldi ve programı bitirdi. Yolsuzluk kısımlarına girince bitirdi. Ben arkadaşlarıma sordum, kanal yönetimi bitirin demiş. Kardeşim, bir adamı çağırdın nasıl biz Turgay Güler’i eleştirdik, misafire iyi davranırsın diye. İki saatse bu, iki saat devam et.”

İşte Küçük’ün o konuşması: