Televizyon
22 Haz 2013 14:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:14

ÇARŞI SÜRPRİZİ; MELİH GÖKÇEK KENDİ EVİNDE VURULDU!

Beyaz TV'de programa konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e çArşı sürprizi...

Oğlu Osman Gökçek’in yöneticisi olduğu Beyaz TV’de dün gece Basın Kulisi programına katılan ve gündemi yorumlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’e büyük şok.

Melih Gökçek, Mehmet Ali Alabora için Gezi Parkı olaylarının liderlerinden birisi deyip,Gökçek “Devlet senin yakana yapışmalı, savcılar senin yakana yapışmalı” diye devam etti.

TGB toplantılarına İşçi Partili ve CHP’li Milletvekillerinin katıldığı iddiasında bulunurken ve bu vekillerin kim olduğunu açıklayarak gündem oluşturacağını söylerken, kendisi için kötü bir sürprizle karşılaştı.

Gezi Parkı direnişleri için en sert eleştirilerde bulunan Melih Gökçek’in konuşma yaptığı sırada ekranın altında çıkan KJ, soğuk duş etkisi yaptı.

Taksim Gezi Parkı direnişlerinde ön safları tutan ve her takımdan taraftarın beğenisini toplayan Beşiktaş çArşı taraftar grubunun logosu ve pankart yazısı ekranın altında yer aldı.

Yaratıcılıklarıyla dünyada ün salmış olan taraftar grubu çArşı’nın “çArşı Her Yerde” sloganı da gerçek olmuş oldu. Toplumsal olaylara duyarlılığıyla bilinen çArşı taraftar grubunun ‘Küresel Isınmaya Karşı’ şeklinde bir de pankartları vardı.

Bir enerji firmasının Beyaz TV’ye vermiş olduğu ve çArşı pankartı şeklinde hazırlanmış olan ‘Küresel Isınmaya kArşı’ reklamı, izleyicilerin dikkatinden kaçmazken, Melih Gökçek, kendi kanalları olan Beyaz TV’de, can evinden vurulmuş oldu.