Televizyon
07 Ara 2018 08:55 Son Güncelleme: 07 Ara 2018 09:13

Çarpışma'da Kadir ve Veli'nin büyük yüzleşmesi! 'Anneni buldun mu?'

Çarpışma dizisi 3. son bölümüyle nefesleri kesti. Çarpışma dizisi son bölümde Kadir, Veli ve Zeynep'in geçmişteki ortak noktaları ve nasıl tanıştıkları ortaya çıktı

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çarpışma 6 Aralık Perşembe akşamı 3. son bölümüyle ekrana geldi. Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak, Elçin Sangu, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz'ın başrollerde oynadığı Çarpışma'nın son bölümünde Kadir'in annesiyle ilgili sırrı merak konusu oldu.

Veli’yi bulmak için her şeyin başladığı yere yani yetimhaneye dönen Kadir’in karşısına Veli çıktı. Parasını isteyen Veli kızı vereceğini söyled,. Kadir’e bu sefer kaybetmeyeceğini söyleyen Veli, Kadir’in öfkesi ile karşılaştı.

Veli'nin Kadir'e 'Anneni bulmak için polis olacağını söylemiştin. Anneni buldum mu'? sözleri Kadir'i çıldırttı. Kadir’in öfkesi ise annesinden bahsetmesi ile katlandı. ‘Çarpışma’ merakla beklenen yeni bölümüyle 13 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

ÇARPIŞMA 4. YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE

‘Çarpışma’nın merakla beklenen 4. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Artık kızının yanında olmadığı tek bir saniyeye bile sabredecek gücü kalmayan Zeynep’in, Kadir’e ‘Ne olur artık bana iyi bir haber ver’ diyerek, Kadir’den gelen tepki ile ona sarılması, “Kadir Aylin’i buldu mu?” sorusunu akıllara getirdi. Zeynep’in ‘Aylin’i bulacağını biliyordum!’ sözüne, Kadir’in ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.