Televizyon
04 Mayıs 2012 12:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:36

CANLI YAYINI GEREN TARTIŞMA! ALİ KIRCA İLE DEMİRTAŞ NASIL ATIŞTI?

Demirtaş ve Ali Kırca arasında canlı yayında "PKK militanları teslim olmalı mı, silah bırakmalı mı?" tartışması yaşandı.

BDP’nin Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş’ın Amerika gezisi dönüşü Show Haber’in patronu Ali Kırca’yla tartışması dün geceye damgasını vurdu.

Selahattin Demirtaş ve Ali Kırca arasında canlı yayında "PKK militanları teslim olmalı mı, silah bırakmalı mı" tartışması yaşandı.

SKY Türk ve Show Tv ekranlarında canlı olarak yayınlanan Siyaset Meydanı’na konuk olan Selahattin Demirtaş, ABD dönüşü Kırca’nın sorularını yanıtladı.

Kürt sorunu üzerine ABD’de yaptıkları temaslar hakkında bilgi veren Demirtaş, konu PKK’ya silah bırakma çağrısına gelince ekranda Ali Kırca ile sert bir polemiğe girdi.

CANLI YAYINI GEREN TARTIŞMA

Selahattin Demirtaş devletin yıllardır PKK’ya silah bırakma çağrısında bulunduğunu ifade ederek, hükümetin yeni çözümler üretmesi gerektiğini söyleyince Ali Kırca’dan itiraz geldi. Kırca, devletin eli silahlı terör örgütü karşısında ateşkesin sağlanamayacağını savununca ikili arasında hayli sıcak bir tartışma yaşandı.

İŞTE O SICAK TARTIŞMA :