Magazin
23 Eki 2006 12:50 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:46

CANLI YAYINDA ŞOK SÖZLER!..İBRAHİM TATLISES İBO SHOW'DA HINCAL ULUÇ'A YÜKLENDİ!..

Fransa'daki programını iptal etmesine 'ucuz şov' diyen Hıncal Uluç'a canlı yayında yüklendi: Benim şovum pahalıdır!.. Senin gibi 100 tane Hıncal Uluç gelse ödeyemez!.. Ben senin gibi genç kızları koluma takıp gecelerde gezmiyorum!..

İbrahim Tatlıses Ermeni Soykırımı yasa tasarısı nedeniyle Fransa'daki bir programını iptel etmiş, "bu yasa tasarısına karşı bir tavırdır" demişti.

Hıncal Uluç ise Tatlıses'in hareketini 'ucuz şov" olarak nitelendirmişti.

Tatlıses'in dün gece atv'de canlı yayınlanan ibo show programı vardı. Tatlıses gazete küpürlerini alıp kameranın önüne geçti ve Uluç'a yüklendi: "Beni ucuz şov yapmakla suçluyorsun, Bir, benim şovum ucuz değildir,
Biz ne yapıyoruz şimdi burada şov yapıyoruz. Program yapıyoruz, şov budur!..

Benim şovum öyle ucuz da değildir Hıncal Uluç... Pahalıdır, hem de çok pahalıdır... Senin gibi bir değil 100 tane Hıncal Uluç gelse bir İbrahim Tatlıses etmez!..

biz ne dedik. Programı iptal ederken bu Fransa'daki Ermeni yasası teklifine karşı tavırdır' dedik. Yani bu bir tavırdır. Ben bu ülkenin insanıyım.. Tavır gösteriyorum. Bir daha Fransa'ya gitmeyeceğim' demiyorum. Alsınlar tasarıyı bakarız tavrımız değişir!

GENÇ KIZLARI GEZDİRİYORSUN

Bana şov yapıyor diyorsun, kimin şov yaptığını herkes biliyor. 67 yaşında adam genç kızları takıyorsun koluna gece külübünden barlara gezdiriyorsun... Benim genç kızlarla işim olmaz.. kimin şov yaptığını herkes biliyor..