Televizyon
03 Ara 2012 08:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:27

CANLI YAYINDA İLK BULUŞMA! ERTEM ŞENER RÜŞTÜ'YÜ ÖPTÜ!

Rüştü Reçber Beyaz TV'de ekrana gelen Beyaz Futbol'da programın moderatörü Ertem Şener'e konuk oldu.

Beyaz TV’de ekrana gelen Beyaz Futbol’da programın moderatörü Ertem Şener ile konuk Rüştü Reçber arasındaki diyaloglar geceye damgasını vurdu.
 
Ertem Şener’in 2009 yılında dünya devi Manchester United’ı deplasmanda 1-0 mağlup eden Beşiktaş’ın kalesini koruyan Rüştü’ye yönelik sözleri hafızalardan hala silinmedi.
 
"HER YERİNDEN ÖPÜYORUM RÜŞTÜ" VİDEO
 
Maçı anlatan Ertem Şener, 1-0’lık skor karşısında Beşiktaş’ın kalesini alan Manchester ataklarını kesen Rüştü için ilginç kelimeler kullanmıştı. Hatta ünlü spiker durumu o kadar ileriye götürmüştü ki, bir pozisyonda kurtardığı top sonrası Rüştü’ye yönelik olarak "Ellerinden öpüyorum Rüştü, her yerinden öpüyorum, her yerinden, aslanım Rüştü" ifadelerini kullanmıştı.
 
RÜŞTÜ’YE ÖPÜCÜK
 
Aradan 3 yıl geçmesine rağmen hafızalardaki yerini koruyan o anlar, Beyaz Futbol’da dün gece yeniden gündeme geldi. Görüntülerin ekrana gelmesiyle stüdyoda bir gülümseme hakim olurken, Rüştü’nün eşinden de özür dileyen ve anlayışları için teşekkür eden Ertem Şener, canlı yayında kalkıp Rüştü’yü öptü.
 
"BEL ALTI DEĞİL BEL ÜSTÜ"
 
Bir de konuyla ilgili açıklama yapan Şener, "Bizim dilimiz belden alta değil üste çalışır" diyerek o günkü sözlerine de bir kez daha açıklık getirmiş oldu.