Polemik & Kulis
29 Nis 2019 00:57 Son Güncelleme: 29 Nis 2019 01:04

Canan Kaftancıoğlu’ndan Ulusal Kanal’a: Yalancı değil ahlaksızsınız aynı zamanda

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ulusal Kanal’ın kendisiyle ilgili yaptığı bir habere gerçekleri yansıtmadığı gerekçesiyle tepki gösterdi.

Ulusal Kanal, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu savaş açtı. Ulasal Kanal'ın Terörist Sakine Cansız'a sahip çıktığına ilişkin haberine Kaftancıoğlu, "Yalancı değil ahlaksızsınız" diyerek cevap verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Fransa’da öldürülen Sakine Cansız’ı 'terörist olarak görmediğini söylediğini' iddia eden Ulusal Kanal’a iddialarını ispatlamaları çağrısında bulundu ve "Yalancı değil ahlaksızsınız aynı zamanda" ifadeleriyle tepki gösterdi.


Ulusal Kanal’da yayınlanan haberde, Kaftancıoğlu’nun Habertürk’teki bir programa telefonla katılarak cevap hakkını kullandığı ve 2013 yılında Sakine Cansız’ın öldürülmesinin ardından attığı tweet’lere sahip çıktığı iddia edilmişti.

Ulusal Karal twitter paylaşımını kaldırdı

Ulusal Kanal’ın Twitter hesabından habere dair yapılan paylaşım Kaftancıoğlu’nun tepkisinin ardından silindi ancak haber hâlâ internet sitesinde yer alıyor.