Diziler
07 Şub 2022 10:18 Son Güncelleme: 07 Şub 2022 10:23

Camdaki Kız’da Adil yasak aşkı öğreniyor! ‘Herkese anlatacağım…’

Camdaki Kız'ın 30. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Yeni bölümde Alp, Adil'i arayarak Cana ve Sedat arasındaki yasak aşkı anlatıyor. Duydukları ile şaşkına dönen Adil ise bunun hesabını Feride'den soruyor. Feride'nin Nalan'ı ateşe attığını öne süren Adil, bu gerçeği herkese anlatmaya karar veriyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı dizisi Camdaki Kız dizisi 30. yeni bölümüyle 10 Şubat Perşembe akşamı Kanal D'de seyirci karşısına çıkacak. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Enis Arıkan, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan, Yüsra Geyik ve Devrim Yakutoğlu'nun başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanacak.

HERKESE ANLATACAK MI?

Camdaki Kız yeni bölümde Alp, Adil'i arayarak Cana ve Sedat arasındaki yasak aşkı anlatıyor. Duydukları ile şaşkına dönen Adil ise bunun hesabını Feride'den soruyor. Feride'nin Nalan'ı ateşe attığını öne süren Adil, bu gerçeği herkese anlatmaya karar veriyor. Öte yandan Nalan'ın hamilelik haberi konağa bomba gibi düşüyor. Peki Adil, Cana ve Sedat ilişkisini herkese anlatacak mı? Feride, Cana'yı tuzağına nasıl düşürecek?

İşte yeni bölüm fragmanı…