Diziler
16 Kas 2021 23:31 Son Güncelleme: 17 Kas 2021 09:55

Camdaki Kız'da yeni dönem! Nalan büyük değişimiyle şoke edecek!

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 20. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız'ın yeni bölümünde annesi Feride'nin isteğiyle Nalan büyük bir değişim yaşıyor. Konağa geri dönen Sedat ise Nalan'a yüzük hediye ederek "Bunun evliliğimizin yeni dönemini temsil etmesini istiyorum" diyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı dizisi Camdaki Kız dizisi 20. bölümüyle 18 Kasım Perşembe seyirci karşısına çıkacak Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Enis Arıkan, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan ve Devrim Yakutoğlu'nun başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanacak.

"BUNDAN SONRA SEDAT SENİ KAYBETMEKTEN KORKACAK"

Camdaki Kız'ın yeni bölümüne Nalan'ın büyük değişimi damga vuracak. Feride'nin "Gençsin, dünyalar güzelisin ama böyle kurbanlık koyun gibi gezersen kim ne yapsan seni? Bundan sonra sen değil, Sedat korkacak seni kaybetmekten" sözleri dikkat çekiyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nalan, Cana'yla yüzleşecek mi? Sedat'ın geri dönüşüyle Koroğlu Konağı'nda fırtınalar kopar. Nalan, Feride'nin emriyle artık bambaşka biri olmaya başlar. Muzo ise büyük bir sırrı saklamak için söz verir. Cana ve Nalan karşı karşıya gelecekler mi?