Televizyon
03 Mayıs 2012 16:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:36

BÜYÜK RİSK'İN YAPIM ŞİRKETİNDEN MEDYARADAR'A AÇIKLAMA!(MEDYARADAR/ÖZEL)

Star TV'de yayınlanan ve Selçuk Yöntem'in sunduğu Büyük Risk programıyla ilgili olarak ortaya atılan iddialara yapım şirketinden cevap geldi.

İşte Atlantis Yapım adına Medyaradar'a yapılan açıklama...

Atlantis Yapım adına;
  Son birkaç gün içerisinde, sosyal medyada çıkan, yarışmamızda yarışmış bazı yarışmacıların asılsız iddiaları ile ilgili tarafınıza açıklama yapma gereği hissetmiş bulunmaktayım.
  Star TV’de yayınlanmaya başlayan ‘’Büyük Risk’’ yarışma programı için, bugüne kadar yaklaşık 800 kişi ile yarışmacı adayı olarak görüşülmüş, 41 tanesi ile yarışılmış ve yaklaşık 100 tanesi stüdyoya seyirci olarak alınmıştır.
  Bugüne kadar, 20 bölüm çekilmiş olan Büyük Risk’te yarışan yarışmacılardan elenen ya da yarışmaya hak kazanamamış olanların mesnetsiz iddialarını, sorumlu yayıncılık gereği haberleştirmeden önce tarafımıza da sormanızı dilerdik.
   Büyük Risk yayınlandığı ilk bölümüyle rating sıralamasında 7. ve ikinci bölümünde ise 6. olarak daha iki günlük yayınıyla seyircinin beğenisini kazanmıştır.
  Kısa sürede yoğun ilgi ve talep alan Büyük Risk programında yarışmacı seçimleri yoğun mülakatlarla büyük bir titizlik içerisinde gerçekleşmektedir.
Bu iddiaları ortaya atanlarla ilgili hukuki süreç başlatılmış durumda olduğu için sizlerin de gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ederim.
Saygılarımla;

TUĞBA DİNER

ATLANTİS YAPIM/YAPIMCI

MEDYARADAR/ÖZEL