Magazin
29 Oca 2013 10:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:41

BURCU ESMERSOY'U ALDATAN SEVGİLİSİ ORTAYA ÇIKTI!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un aldatılma öyküsündeki 'erkek arkadaşı'nın kim olduğu belli oldu..

Geçtiğimiz günlerde  programına Celal ile Ceren filminin oyuncusu Ezgi Mola'yı konuk eden Burcu Esmersoy, erkek- kadın ilişkilerine değindi konuyu ayrılık olaylarına getirdi. Esmersoy isim vermeden anlattığı 'küpeli' aldatılma öyküsündeki 'erkek arkadaşı'nın kim olduğu merak konusuydu.

BİR AVUÇ KÜPE
Ünlü sunucu Burcu Esmersoy geçen hafta bir televizyon programında nasıl ihanete uğradığını anlattı. Erkek arkadaşının evinde küpelerini unuttuğunu söyleyen Esmersoy sözlerine şöyle devam etti: "Küpelerimi almak için eve gittiğimde temizlik işleriyle uğraşan hanımefendiye, 'Küpemi unutmuşum' dedim. O da 'Var var, buldum' dedi. Bir avuç küpeyle geldi. Küpelerin hiç biri de benim değildi!"

YAKALANINCA İTİRAF ETTİ
Burcu Esmersoy'un anlattığı ihanet olayındaki 'erkek arkadaşı'nın eski sevgilisi Cem Alper olduğu ortaya çıktı. Alper, sık sık Esmersoy'a ihanet etmiş, küpe yakalama olayıyla da itiraf etmek zorunda kalmış. Aldatılan Burcu Esmersoy, olayın ardından Survivor'ı sunmak için Dominik'e gitmişti. Kendini affettirmek isteyen Alper de Skype aracılığıyla Esmersoy'a evlenme teklif etmiş ama reddedilmişti. HaberTürk'ün haberine göre; Burcu Esmersoy ile Cem Alper iki sene önce Çeşme'de birlikte tatil yapmış ve objektiflere sahilde öpüşürken yakalanmıştı.