Magazin
05 Ara 2011 18:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:06

BURCU DA UMUTSUZ EV KADINI MI OLACAK?

tv8'de yayınlanan "Böyle Bir Şey Var Mı?" programına konuk olan Burcu Esmersoy, ilk dizi denemesinin neden kısa sürdüğünü açıkladı...

tv8’de ekranlara gelen Sema Eren ve Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu Böyle Bir Şey Var Mı? programına bugün NTV spikerleri Burcu Esmersoy, Dilara Gönder ve Kerem Alışık stüdyo konuğu olarak katılırken, Ali Poyrazoğlu da telefonla bağlanarak mağazin gazetecileriyle arasında yaşanan tartışma hakkında konuştu.

İşte programda öne çıkan açıklamalar:

BURCU ESMERSOY: İŞ HAYATIM AŞKI BİTİRDİ…

“Memoli dizisi yayından kaldırılmış değil. Dizinin kanalla 13 bölümlük anlaşması vardı. Ben 10’uncu bölümde diziye veda ettim. Şunu fark ettim ki benim asıl işim sunuculuk onu tehlikeye atmak istemiyorum. Yok Böyle Dans’ın ilk bölümünden sonra ayrılmaya karar verdim. Umutsuz Ev kadınlarından teklif geldi, kabul etmedim. İnsanlar beni dizide görmek istedi, denedim. Büyük bir yapım ile başlamak istemedim. Daha butik bir işte oyunculuk denemek istedim. Bundan sonra devam edeceğim bu işe. Ben işine aşık birisiyim. Bir ilişki yaşar gibi yaşıyorum işimi. Bu da özel hayatımdaki ilişkilerime yansıyor. Çok çalışan bir kadınla birlikte olmak çok zor. Evet özel hayatım da yalnızım. Ancak aldatılmak yok. Cem Bey düzgün bir beyefendi, dört dörtlüktür. Ben çok yoğun çalışıyorum. Geçen mayıstan bu yana neredeyse hiç görüşemedik. İş hayatı aşkı bitirdi. Şu an sadece işime vakit ayırıyorum. Güzel kadın aldatılmaz diye bir kural yok.”

"UMUTSUZ EV KADINLARI İLE MUTLAKA BİR NOKTADA BULUŞACAĞIZ"

Yıllardır kendisine oyunculuk teklifleri geldiğini ancak geri çevirdiklerini belirten Esmersoy, "Kanal D’de yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları dizisinden teklif geldi ve başka teklifler vardı yine. Ama ben çok fazla beni yormayacak olan Dedektif Memoli'yi seçtim. Umutsuz Ev Kadınları’yla mutlaka bir noktada buluşacağız. Ama biraz dinlenmem lazım, gerçekten çok yorgunum" ifadelerini kullandı.

Ünlü sunucu, spor spikerliğine aşık olduğunu ancak soğuduğunu bu yüzden de başka işlere yönelmeye karar verdiğini söyledi.

Burcu Esmersoy, spor spikerlerinde Sine büyüka, Tuğba Dural ve Merve Tuğ’u çok beğendiğini de ifade etti

KEREM ALIŞIK, SONGÜLLE EVLİLİK YOK…

Songül Öden’in “Umutsuz Ev Kadınları” dizisini beğenerek izlediğini belirten Kerem Alışık, Öden'le ilişkileri ve evlenecekleri dedikodularına da şu yanıtı verdi:

“Ben de evlilik haberlerini gazetelerden okudum. Böyle bir durum yok. Eğer ben bir ilişki yaşamıyorsam da bunu çıkıp söylerim. Şu an ilişki yaşamıyorum demediğime göre buradan sonucu siz çıkartın” şeklinde konuştu.

DİLARA GÖNDER: BURCU ESMERSOY’LA REKABET ETMİYORUM…

"Burcu ile karşılaştırılmam yanlış. O kurumun yüzü. Burcu Esmersoy’la rekabet etmiyorum. Sunuculuk için sadece güzellik yetmiyor. Ben kendimi güzel bulmuyorum. Dizi teklifi geldi. Ancak dizi oyuncusu olmam. Kendimi geliştireceğim alan kendi mesleğim. Para için asla istemediğim şeyi yapmam. Ben hayatıma sunucu olarak devam edeceğim.”