Televizyon
13 Nis 2011 11:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:14

"BURAYA ŞARKI SÖYLEMEYE Mİ GELDİK!" CANLI YAYINDA GÜLDÜREN TEPKİ!

BDP'nin Diyarbakır adaylarından Altan Tan ile AKP'li adaylardan Salim Uslu CNN Türk'te kapıştı. İlginç diyalogların yaşandığı tartışmada moderatör de kendini gülmekten alamadı...

CNN Türk ekranları gecenin en çarpıcı seçim tartışmalarından birine sahne oldu. Milletvekili adaylarının kapıştığı programa BDP'nin Diyarbakır adaylarından Altan Tan damga vurdu.

AKP ve CHP'li adayların da katıldığı programda partilerin 12 Haziran perspektifleri masaya yatırıldı. Eski HAK-İŞ Genel Başkanı ve AKP Çorum Milletvekili adayı Salim Uslu ile Altan Tan'ın kozlarını paylaştığı programda ilginç diyaloglar yaşandı. Tan'ın Kürt kimliği, Alevilerin hakları ve başörtüsünün kamuda serbestlik kazanması konularında AKP'nin düşüncelerini sormasıyla başlayan polemik stüdyoda gülüşmelere yol açtı. Programın moderatörü Cüneyt Özdemir ve diğer konukların da kendilerini gülmekten alamadığı tartışmada Salim Uslu zor anlar yaşadı.

Altan Tan: Bu üç soruya cevap istiyorum. Kürt kimliği, Alevilerin cemevleri ve başörtüsünün kamusal alan hakkı. Net ve açık bir şekilde evet mi hayır mı diyorlar?

Salim Uslu: Öncelikle Ben bu usluptan rahatsız olduğumu söylemek istiyorum...

Altan Tan: Ne var usupta. Burada şarkı mı söylemeye geldik? Nazik, saygılı ve açık bir şekilde soru sordum neden rahatsız oldunuz?

Cüneyt Özdemir: Ben de merak ediyorum Salim Bey. Bu üç konuda ne yapacaksınız?

Altan Tan: Kağıt boş, Cüneyt Bey, kağıt boş. Sıfır...