Televizyon
02 Tem 2010 07:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:26

BUNU DA GÖRDÜK! CANLI YAYINDA PİTBULL AĞIRLADILAR!

Gündemdeki Pitbull tartışmaları medyada da geniş yer bulmaya başaldı. Habertürk ekranları ise bir adım daha atarak canlı yayında pitbull ağırladı.

Gündemdeki Pitbull tartışmaları medyada da geniş yer bulmaya başaldı. Habertürk ekranları ise bir adım daha atarak canlı yayında pitbull ağırladı.

Basında sıkça yer alan ’pitbull vahşeti’ başlıklı haberler bitmek bilmezken sonunda bu konuda sert önlemler gündem gelince yeni bir tartışma da başlamış oldu. Pitbullar için yapılacak düzenlemeler yeni bir polemik konusu olurken medyada da konu yğun ilgi görüyor. Habertürk Gündem ise dün akşam stüdyoda sadece uzmanları değil kanlı canlı bir pitbull ağırladı.

Programın sunucusu Pelin Çift kedi beslediğini söyleyerek, ’ben şimdi kedi kokuyorumdur, umarım bir şey yapmaz’ diyerek korkusunu ifade etti.Çift, yanı başındaki pitbull’dan dolayı biraz tedirgin olsa da yayını herhangi bir kazaya meydan vermeden bitimeyi başardı.

Pitbull düznelemesi için bile medyayı suçladılar!
Programın konuklarından İ.Ü. Veterinerlik bölümünden Prof. Tamer Dodurka pitbull tartışmalarında gelinen noktada asıl sorumlunun medya olduğunu, yoksa ortada ciddi bir tehlike olmadığını söyleyerek suçu yine medyaya attı. Dodurka, Pelin Çift’in hatırlattığı bazı Pitbull vahşeti örneklerinin ise ’münferit’ vakalar olarak dereğerlendirilmesi gerektiğini söyledi.


ETİKETLER
#habertürk #pitbull