Televizyon
24 Eyl 2013 09:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:40

''BUNLAR SENİN PATRONUNUN ESERİ'' DEYİP CANLI YAYINI TERK ETTİ!

CNN Türk'te yayınlanan 'Tarafsız Bölge'ye katılan Beşiktaş eski yöneticisi Celal Kolot canlı yayını terk etti.

Tarafsız Bölge’nin bu akşamki konusu önceki akşam oynanan ve istenmeyen olaylar sonucu iptal edilen Beşiktaş-Galatasaray derbisi oldu.

Tarafsız Bölge’nin konukları arasında Av. Ali Rıza Dizdar, Rıdvan Akar, Celal Kolot, Kenan Başaran, Murat Çelik yeraldı. Programa canlı olarak bağlanan Murat Çelik ve Celal Kolot arasında tartışma yaşandı ve Celal Kolot stüdyoyu terketti.

Murat Çelik’in söz aldığı ve olayları analizi sırasında stüdyoda konuk olarak bulunan Celal Kolot sözü alarak: "Karnından neden konuşuyorsun Murat, ne dediğini anlamıyoruz. Bir kere senin patronun Türk futbolunun afedersin içine etti. Beşiktaş’ın da içine etti. Ondan sonra sen bu konulara bir şey mi yapmak istiyorsun? Ne yapmak istiyorsun? Açık açık konuşsana, ne dediğini kimse anlamıyor, karnından konuşuyorsun. Neden söz verdiğinizi anlamadım. Madem ona söz vereceksiniz, o zaman ben gideyim." açıklaması yaptı ve stüdyoyu terketti.

Bunun üzerine söz alan Ahmet Hakan, Kolot’a neden böyle davrandığını, Murat Çelik ile bir husumetinin olup olmadığını sordu. Son olarak söz alan Murat Çelik: "2010 yılında Celal Kolot ile birlikte yönetimde birlikte çalıştıklarını ama anlamadığı bir sebepten dolayı o zamanlarda da Beşiktaş yönetimini aynı şimdi stüdyoyu terkettiği gibi terkettiğini.." söyledi.

İŞTE O ANLAR : VİDEO