Politika
03 Kas 2022 13:54 Son Güncelleme: 03 Kas 2022 13:59

Bülent Arınç’tan dikkat çeken AK Parti ve Erdoğan paylaşımı!

AK Parti'nin iktidara geldiği 3 Kasım 2002 seçimlerinin yıl dönümünde paylaşımda bulunan Bülent Arınç, “Partimizin kuruluş değerlerine yaslanarak ve aziz milletimizden güç alarak daha nice yıllar iktidarda olacağına inancım tam” dedi.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, AK Parti'nin iktidara geldiği 3 Kasım 2002 seçimlerinin yıl dönümünde "Partimizin kuruluş değerlerine yaslanarak ve aziz milletimizden güç alarak daha nice yıllar iktidarda olacağına inancım tam" değerlendirmesini yaptı.

Arınç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "AK Parti, Türk siyasî hayatında geçmişte yapılan yanlışlardan ders alan, makam sahiplerinin değil milletimizin refahını önceleyen, ayrıştırarak değil birleştirerek organize olan Erdemliler Hareketi’nin meyvesi olarak ortaya çıktı. Millletimiz, 3 Kasım 2002'de Türk siyasî hayatında bir devrim yaptı ve kendi sinesinden çıkan AK Parti'yi tek başına iktidara taşıdı. Seneler içerisinde de her türlü vesayet odağına karşı kendi devrimine sahip çıktı. Partimizin kuruluş değerlerine yaslanarak ve aziz milletimizden güç alarak daha nice yıllar iktidarda olacağına inancım tamdır. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Erdoğan olmak üzere, partimizin kuruluşundan bugüne kadar teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapan herkese şükranlarımı sunuyorum. Teşkilatımızda görev yapmış, bugün aramızda bulunmayan, ahirete irtihal etmiş kardeşlerimizi de rahmetle yad ediyorum." ifadesini kullandı.

İşte o paylaşımlar…