Magazin
27 Tem 2012 16:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:58

BUGÜN TÜRBE, YARIN PODYUM!

'Miss Model Of Turkey' adayları, yarınki yarışmada 'kraliçe' seçilebilmek için Eyüp Sultan'da dua edip namaz kıldı

Her yıl yapılan ve bu sene de 24'üncüsü düzenlenen 'Miss Model Of Turkey' güzelleri bu sabah Eyüp Sultan'ı ziyaret etti. Sabah saat 10.30 sıralarında gelen güzeller Eyüp Sultan türbesi başında dualar okudu, bazıları da namaz kıldı.

Birbirinden güzel 26 finalist dualarının ardından medya mensuplarına poz verip fotoğraf çektirdi. Dualarının ardından halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan modeller, çevredekilerle de poz verdi.

Modeller cami ziyaretlerinin ardından dış avluda mehter takımının gösterisini izledi. Finalist Gaya Göç, "Yorucu bir kamp döneminden sonra yarın akşam yarışmamız yapılıyor. Bu mübarek günde de hepimizin hakkında hayırlısı olması için bugün Eyüp Sultan Hazretleri'ni ziyaret etmeye geldik. Bütün arkadaşlarıma da başarılar diliyorum" dedi. Finalist Hilal Uzun ise "Böyle bir manevi ziyaret yaptıkları için çok sevindim. Çünkü bildiğinizi gibi bu tür yarışmalarda böyle etkinlikler pek yapılmıyor. Bu çok yeni ve çok güzel bir şey. O yüzden mübarek cuma gününde ve ramazan ayında burada olmamız çok önemli. İnsanlar modellere farklı gözle bakıyorlar. Herşeyin bir manevi duygusu vardır, bizim de manevi duygumuz çok yüksek. Modellik maneviyatının da olmasıdır, inancının da olmasıdır. Çıkıp sadece podyumda yürümek değildir. Bu anlamda burada olmak güzel oldu" sözlerine ekledi.

TÜRKİYE KRALİÇESİNİ SEÇECEK

İstanbul Maslak Sheraton Otel'de yarın akşam düzenlenecek yarışmada Türkiye kraliçesini seçecek. 21-28 Temmuz tarihleri arasında, İstanbul Maslak Shareton Otel'de gerçekleşecek 24'üncü "Miss Model of Turkey - 24'üncü Türkiye Mankenler Kraliçesi" yarışmasında, büyük jüri tarafından birinci seçilecek. Birinci olan güzel Çin'de düzenlenecek "Miss Model Of The World" de ülkemizi temsil edecek.

Gala gecesinde sahneye ünlü Türk pop müziği sanatçısı Reyhan Karaca, Tuğba Özay ve Ece Gürsel çıkacak. Ayrıca Türk Sanat Müziği Sanatçısı Umut Akyürek de sahne alacak. Yarışmada dereceye giren modeller başta Çin'de yapılacak "Miss Model Of The World" yarışması olmak üzere çeşitli uluslararası yarışmalarda ülkemizi temsil etme şansı yakalayacak.