Televizyon
12 Ara 2014 11:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:59

Bu Tarz Benim'de Özlem Özden depremi!

Bu Tarz Benim 13 Aralık eleme gecesinde kim elendi merakı sorusu yanıt ararken Özlem Özden bu hafta gidici görünüyor.

Bu Tarz Benim jürisi Özlem Özden için yine karışık sinyaller vermeye başladı. Hafta içinde yerden yere vurdukları Özlem Özden'i eleme gecesi gelince göklere çıkaran jüri yine benzer bir tutum sergiledi. Özlem Özden 11 Aralık gecesi ekrana gelen son bölümde eleştirilerin hedefi oldu.

DİLİNİN KURBANI OLDU

Ayşenur Balcı'yı geçtiğimiz haftalarda 'tek parça kolaycılığına kaçıyorsun' diyerek eleştiren Özlem Özden bu hafta hep jürinin önüne 'tek parça' ile geldi. Haliyle Ayşenur Balcı bu fırsatı kaçırmayıp Özlem Özden'in ikili tavrını orta yere serdi.

ÖZLEM ÖZDEN BU KEZ KIVIRAMADI

Söyledikleriyle vurulan Özlem Özden kendini savunmaya çalıştıkça daha da battı. Bu kez 'ben tulum giymeni' eleştirdim diyerek çarketmeye çalıştı. Ancak spiker Öykü Sertel dahil herkes aksini söylediğini belirtince Özlem Özden'ın kaçacak yeri kalmadı.

Özlem'e son darbeyi de Kemal Doğulu 'ben sana demedim mi büyük lokma ye büyük söz etme' diyerek vurdu. Nur Yerlitaş ise Özlem Özden'in elinin kolunun oynamasına sinirlenerek sert bir reaksiyon verdi.

ÖZLEM ÖZDEN ELENİR Mİ?

Bu Tarz Benim yarışmasında tarzından çok diliyle tutunmayı başaran Özlem Özden finale kadar kalmayı becerdi. Ancak Bu Tarz Benim'in büyük finali yaklaştıkça Özlem Özden'in de sayılı günleri kaldı. Bu Tarz Benim'den birinci çıkması mümkün olmayan Özlem Özden'in bu hafta elenme riski ikiye katlanmış durumda. Bunun sebebi yarışmanın artık sonlarına gelinmiş olması. Özlem Özden bu hafta elenirse sürpriz olmayacak.

BU TARZ BENİM'DE KİMLER KALDI?

Bu Tarz Benim yarışmasında son haftalara girilirken Gizem Güler'in geçen hafta elenmesinden sonra geriye 4 yarışmacı kaldı. O isimler şunlar;

-Ezgi Baylar
-Özlem Özden
-Ayşenur Balcı
-Aycan ve Nurcan Şencanlar

EZGİ BAYLAR DA GİDEBİLİR

Bu hafta eleme gecesinde bu isimlerden biri daha yarışmaya veda edecek. Bu Tarz Benim'de bu hafta taç giyerek koruma altına alınacak yarışmacı ise bu akşam belli olacak. Hafta içinde aldıkları oylara bakılacak olursa koruma altına girmesi muhtemel isim Ayşenur Balcı görünüyor. Geçen hafta Ezgi Baylar koruma almıştı. Bu hafta hayli kötü kombinasyonlarla jürinin önüne gelen Ezgi Baylar, eleme gecesinde Özlem Özden ile birlikte kendini jürinin karşısında bulabilir.