Gündem
18 Şub 2012 01:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:21

BU KİTAP TÜRK FUTBOLUNUN 'KELEPÇELİ TARİH'İNE, TARİH DÜŞÜYOR! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Gazeteci Ercüment Erkul, Emniyet'in 'şike' ve 'teşvik' suçlamasıyla düğmeye bastığı günü, olayların perde arkasını KİM KİMİ TEŞVİKLEDİ kitabında topladı.

KİM KİMİ 'TEŞVİK'LEDİ hırçın ve acımasız bir süreci, yargısızca; olayları, yorumları, bakışları, değerlendirmeleri, gözlemleri, sözleri, konuşmaları, mesajları, tepkileri, haberleri, köşeleri, feryatları, sevinçleri, nefretleri;  isim ve mekânıyla, tüm çıplaklığıyla, saat saat, gün gün, ay ay sunuyor. Ercüment Erkul'un kaleminden çıkan KİM KİMİ 'TEŞVİK'LEDİ sporseverlerin, futbola gönül veren herkesin, her Türk vatandaşının kitaplığında bulunması gereken kaynak bir eser...

YAZAR HAKKINDA
1951 yılında Bor’da doğdu. Deniz Astsubay Okulu ve Boğaziçi Üniversitesi’ni bitirdi. 1973 yılında Hürriyet Haber Ajansı’nda gazeteciliğe başladı. 38 yıl süreyle Hürriyet, Milliyet, Bulvar ve Gazete gazetelerinde Yazı İşleri Müdürlüğü, Telsim ve Vodafone’da İnternet ve İçerik Direktörlüğü yaptı. Halen naberler.com Yayın Yönetmenliğini yürütüyor ve haberhurriyeti.com’da yazarlık yapıyor. Evli ve iki kız çocuğu babası.

MEDYARADAR/ÖZEL