Gündem
25 Mayıs 2012 00:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:41

BU GAZETECİLİK DEĞİL,TERBİYESİZLİKTİR! TARAF'IN ODUNU AHMET KEKEÇ'İ KIZDIRDI!

Taraf'ın İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'i odun yerine koyan haberine Ahmet Kekeç'ten sert tepki geldi.

24 TV’de konuşan Kekeç, Taraf’ın manşetini terbiyesizce bulduğunu söylerken "bu bir gazetecilik falan değil" dedi.

BU YAPILAN GAZETECİLİK FALAN DEĞİL

Taraf’ın Bakan Şahin’i temsili bir odun resmiyle eleştirdiği haberin aşşağılama ve tahkir içerdiğini vurgulayan Kekeç gazete için ağır eleştiriler yöneltti:

"Tamam Bakan Şahin’i eleştirelim. Medyada da sert hatta çok sert eleştiriler yapıldı. Ama Taraf’ın Bakan Şahin’i odun olarak gösterdiği haber ayıp olmuştur. Bu bir gazetecilik falan değil. Bu eleştiri falan değil. Bu insana şeref kazandıran bir gazetecilik değil. Çok ayıp ediyor...

BU HABER TERBİYESİZLİKTİR!

"Çok zekice bir şey yapılabilir, ironi yapılabilir. Mesela Başbakan için atılan ’zorda olan sensin’ aslanım manşeti atılmıştı. Ben tahkir’in bir hak olduğunu düşünmüyorum. Benzer bir yazı da Ali Bayramoğlu da yazmıştı. Böyle mahalle kabadıyısı ağzıyla haber yapmak yanlış bir şey. Kimsenin kimseyi tahkir etmeye hakkı yok. Ben bu haberin terbiyesizlik olduğunu düşünüyorum. İdris Naim Şahin’i eleştir, sert şeyler söyle ama ben bunu ayıp olduğunu söylüyorum."

Nagehan Alçı ise Taraf’ın "odun" temalı İdris Naim haberinin yaratıcı olduğunu söylerken, "o manşeti eleştirmiyorum ve zekice olduğunu, iyi bir gönderme olduğunu düşünüyorum" dedi.