Magazin
12 Ara 2013 10:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:48

Bruni'nin çıplak fotoğrafları AB'yi karıştırdı!

Sarkozy'nin eşi Carla Bruni'yi kullanarak bazı AB ülkelerinin maliye bakanlıklarına saldırı düzenlediği ortaya çıktı.

Çinli hacker'ların bu kez de eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin eşi Carla Bruni'yi kullanarak bazı AB ülkelerinin maliye bakanlıklarına saldırı düzenlediği ortaya çıktı.
 
Bir öğrenci tarafından gizlice çekilen görüntülerde öğretmenin kız öğrencileri elindeki çubukla dövdüğü görülüyor. Kız öğrencileri tek tek tahtaya kaldıran öğretmen, elindeki çubukla kalçalarına vurarak zayıf not alanları cezalandırıyor.ABD'nin önde gelen yazılım güvenliği şirketlerinden FireEye'ın son raporuna göre 2011 yılında Paris'te devam eden zirve sırasında Avrupa Birliği ülkelerinin maliye bakanlıklarına siber saldırı düzenlendi. Saldırının Çin kaynaklı olduğunu belirten raporda hacker'ların 'Carla Bruni'nin çıplak fotoğrafları için tıklayın' başlıklı e-postalarla bakanlıklara saldırdığına dikkat çekildi.
 
Bu e-postaları açan bakanlık yetkilileri ise casus virüsün aktive olmasını sağladığından hacker'lar bu sayede bakanlıkların veritabanına kolayca ulaşmayı başardı.
 
AYNI VİRÜS G-20 ZİRVESİNDE DE İŞBAŞINDAYDI
FireEye'a göre Eylül ayında gerçekleştirilen G-20 zirvesinde de rahat durmayan hacker'lar aynı virüsü bu zirvede de kullanmaktan geri durmadı ve 5 Avrupalı bakanın bilgisayarına sızdı. Letonya, Portekiz, Çek Cumhuriyeti ve Bulgaristan'ın bakanlıklarına sızan virüs bu kez farklı bir kılıktaydı ve raporda 'ABD'nin Suriye operasyonu nasıl olacak' başlığıyla e-postalar aracılığıyla yayılma şansı bulduğu belirtildi.

First Ladysi Carla Bruni'nin
Çiplak Pozlar Galerisi