Magazin
03 Ağu 2010 12:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

BOĞAZ KIYISINDA ANADOLU ATEŞİ İZLEYİCİSİYLE BULUŞUYOR!

Kuruçeşme Arena, 5 Ağustos Perşembe akşamı Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun ‘Anadolu Ateşi Evolution' gösterisine yeniden sahne olacak.

En güzel sahnede en güzel gösteri

Dünyanın en güzel sahnelerinden birisi olan ve İstanbul Boğazı’nın hemen yanında bulunan Kuruçeşme Arena, 5 Ağustos Perşembe akşamı Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nun ‘Anadolu Ateşi Evolution’ gösterisine yeniden sahne olacak.

Anadolu Ateşi Evolution ile Troya gösteriler gösterilerine yurtiçi ve yurtdışında hız kesmeden devam eden Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, muhteşem manzarasıyla Kuruçeşme Arena’da yaz sezonunda 2’nci kez sanatseverler ile buluşacak. 

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu bugüne kadar; Yeni Zellanda’dan Amerika’ya, Sibirya’dan Bahreyn’e kadar 80 ülke ve 244 şehirde 3 bin canlı performans ile 20 milyon sanatseverle buluşurken, Şubat 2011’e kadar 24 ülke ve 45 şehirde 108 gösteri ile seyirci karşısında olacak. Anadolu Ateşi Evolution ve Troya gösterisiyle ara vermeden gösteriden gösteriye koşan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Türkiye ve dünyada ayakta alkışlanmaya devam ediyor. Dev kadrosuyla sahnelediği Troya; Antalya Gloria Aspendos Arena’da her Salı seyirciyle buluşurken, Anadolu Ateşi Evolution gösterisiyle de yurtiçi ve yurtdışında sanatseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Bu yaz sezonunda 1 Temmuz’da  İstanbul Kuruçeşme Arena’da yaklaşık 5 bin kişinin izlediği muhteşem bir gösteri yapan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, bu sahnede 5 Ağustos Perşembe akşamı saat 21:00’da yeniden sanatseverlere boğaz kıyısında büyülü bir gece yaşatacak.

Dünyanın en muhteşem sahnesi

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu; Amerika’da New York Madison Square Garden, Chicago’da Chicago Theater, Fransa’da Palais de Congres, Bercy ve Paris Trocadero Meydanı – Eiffel Kulesi, Çin’de Çin Halk Parlamento Binası, Moskova’da Kremlin Palace, Mısır’da tarihi Giza Piramitleri’nin önü, Almanya’da Münih Olymphiahalle, İngiltere’de Empire Theater, Belçika’da Forest National, Yunanistan’da Irinis Ke Fillias gibi dünyanın en önemli sahnelerinde gösterilerini sanatseverlerle buluşturdu. Dünyanın en güzel sahnelerinden birisi olan Kuruçeşme Arena; İstanbul Boğazı, Boğaziçi Köprüsü, deniz ve mehtap manzarasıyla Anadolu Ateşi’ni bu yaz sezonunda tekrar ağırlayacak. Topluluk, dünyanın en iyi sahnelerinde gösterileriyle ayakta alkışlanırken, Türkiye’nin tanıtımına da önemli katkılar sağladı. Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, bugüne kadar en iyi ve en ünlü mekanlarda sahne aldıklarını belirtirken şunları söyledi:

“Dünyanın en büyük ve güzel sahnelerinde gösterilerimizi sunduk. Ama bana göre dünyanın en güzel sahnesi Kuruçeşme Arena. Manzarasıyla sanatseverlere hediye edilmiş muhteşem bir mekan. Birçok yerde sahne aldık ama Kuruçeşme Arena’daki ambiyansı hiçbir yerde görmedik. Artık burada yaptığımız gösteriler geleneksel hale geldi. Her yaz sezonunda ayda bir kez 2-3 defa Kuruçeşme Arena’da sahne alıyoruz. Seyircinin ilgisi de görülmeye değer. Burada yaptığımız her gösteriyi kapalı gişe sahneye koyuyoruz. Bu da bize ayrı bir gurur veriyor. Anadolu Ateşi’nin bu başarısı, harcadığımız emek ve çalışmaların karşılığı olarak bizleri çok mutlu ediyor”