Gündem
22 Oca 2023 16:07 Son Güncelleme: 23 Oca 2023 09:15

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras neden karakolluk oldu?

Dün gece geç saatlerde Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras karakolluk oldu.

Bodrum marina bölgesindeki bir gece kulübünde meydana gelen olayda bir vatandaş ile kavga eden Ahmet Aras, darp edildiği gerekçesiyle şikayetçi olurken, karşı tarafta Ahmet Aras’ın kendisini darp ettiğini söyleyerek şikayetçi oldu.

bodrumkadraj.com'un haberine göre Ahmet Aras’ın alınan alkol testinde raporunun 120-150 promil olduğu, ayakta durmakta zorlandığı bilgisi edinildi.

Kavga ettiği vatandaşın geçmiş yıllarda Bodrum Belediye personeli olduğu ve siyasi nedenlerle gerekçeler uydurularak Ahmet Aras tarafından görevine son verildiği öğrenildi.

Geceyi nezarette geçiren vatandaşın adliyeye sevk edileceği ve tutuklanması için Ahmet Aras tarafından baskı yapıldığı iddia edildi.

Rüşvet iddiası
Öte yandan Aras, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Olay, dün akşam misafirlerimle yemek yediğim sırada Bitez Liman sorumlusu olarak görev yaparken, limana tekne bağlamak isteyenlerden rüşvet aldığı yönündeki şikayetler nedeniyle disiplin kurulumuza sevk edilen ve kurul kararıyla görevine son verilen bir şahsın, beni ve misafirlerimi önce sözlü, ardından fiziki tacize kalkışması ve bu tacize görevliler tarafından anında müdahale edilmesi ve şahsın gözaltına alınması durumundan ibarettir."