Spor
04 Eki 2023 00:53 Son Güncelleme: 04 Eki 2023 00:58

Boateng'ten olay yaratan Lionel Messi itirafı

Bir dönem Barcelona forması giyen Kevin Prince Boateng, Katalan ekibine transfer olabilmek için "Dünyanın en iyi futbolcusu kim?" sorusuna Lionel Messi yanıtını verdiğini ancak bunun bir yalandan ibaret olduğunu söyledi.

Kısa bir süre önce futbolculuk kariyerini noktalayan Kevin Prince Boateng, Manchester United efsanesi Rio Ferdinand'ın sunduğu Five Podcast programına konuk oldu.

Yıldız futbolcu, Barcelona'ya transfer olabilmek için geçmişte "Dünyanın en iyi futbolcusu Lionel Messi" diye açıklamalarda bulunduğunu ancak bunun bir yalan olduğunu itiraf etti.

"Dünyanın en iyi futbolcusu kim?" sorusuna her seferinde yanlış cevaplar verdiğini söyleyen Boateng, "Her zaman Real Madrid'i destekledim ve Cristiano Ronaldo'yu sevdim ama insanlar bana dünyanın en iyi oyuncusunun kim olduğunu sorduklarında hep 'Messi' diye cevap vermek zorunda kaldım. Bu benim en büyük yalanlarımdan biriydi. Bana bunu söylemem gerektiğini söylediler, yoksa Barcelona’da oynamazdım. Camp Nou'da oynayabilmek için bu konuda yalan söylemek zorunda kaldım" ifadelerini kullandı.

Messi ile arasındaki bir diyaloğu da paylaşan Boateng, "Messi bana İtalya'da gol atmanın ne kadar zor olduğunu sordu. Çünkü o sırada Cristiano Ronaldo da oradaydı. Ben de ona bunun çok zor olduğunu söyledim. Cristiano üç yıl boyunca İtalya'da her maçta gol attı. Messi de bunu takdir etmiştir'' şeklinde konuştu.

Futbolculuk kariyerinde Hertha Berlin, Tottenham, Borussia Dortmund, Portsmouth, Genoa, Milan, Schalke 04, Las Palmas, Eintracht Frankfurt, Sassuolo, Barcelona, Fiorentina, Beşiktaş ve Monza gibi takımların formasını giyen Boateng kulüp düzeyinde 462 maa çıkarken 65 gol atıp 53 de asist üretmişti.

ETİKETLER
#messi #ronaldo #itiraf