Gündem
24 Ağu 2011 23:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:43

''BİZİ KÜME DÜŞÜRÜN!'' ÖZDEMİR'DEN AYDINLAR'A SERT TEPKİ!

Aydınlar'n konuk olduğu Teke Tek programına telefonla bağlanan Fenerbahçe Başkanvekili sert çıktı! İşte o sözler...

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, Teke Tek programına bağlanarak Mehmet Ali Aydınlar’a “Bizi düşürün” çağrısı yaptı ve canlı yayında çok ağır ifadeler kullandı: “3 Temmuz’dan bu yana bildirilerde hep dikkatli olduk. Aydınlar bize ‘Beyanatlara dikkat edin’ dedi. Ondan sonra bu akşam hariç beyanat vermedik. Beyanat vermediğimiz için bu nasıl yönetim gibi suçlamalara maruz kaldık.

TFF’NİN izlediği yolda hiçbir tutar yoktur. Ben başkana soruyorum, UEFA’nın sıfır toleransı sadece F.Bahçe için mi geçerlidir? F.Bahçe’nin yerine alınan takım için var mıdır? Nasıl bir tavır sergileyecekler çok merak ediyorum. Biz TFF’ye güvendik. Ama federasyonun izlediği yol yol değil. Köşe yazarlarının tesirinde kalıp yön değiştirdiler.

‘MEDYANIN ETKİSİNDE KALDI’

TFF, UEFA nezdinde bizi korumak ve savunmak zahmetine katlanmadıysa, şike yaptığımıza inanıyorsa ve bu kararı aldıysa bizi ligden düşürsün. Şerefimizle Bank Asya’da oynayalım. Bunu yapmasını camia olarak istirham ediyorum. Sayın Aydınlar medyanın tesiriyle doğru çizgide hareket edemedi. Kendisine oy veren tüm delegeleri dehşete düşürmüştür. Biz bu işten beraatle çıkacağız. Tüm arkadaşlarımız da beraat edecekler.”

Aydınlar: Bu tribüne oynamak, ayıp ediyorlar!

Aydınlar'ın Nihat Özdemir’in telefonu kapatmasının ardından verdiği cevap ise şöyle: “Bu açıklamalara şaşırmıyorum. Doğruları yaptığımızı söyleyen Özdemir şimdi ‘Yanlış yapıyorlar’ diyor. Bunun adı tribüne oynamak. Ben F.Bahçe’nin mensubuyum. Biz bunları hak etmiyoruz. Ben en büyük eleştiriyi F.Bahçeli olduğum için aldım. Ben bu açıklamaları ibretle izliyorum. Yorum yapmayı da düşünmüyorum. Sanki kararı ben verdim, ben UEFA’yım ya!

Ben kendilerine Cenevre’ye gidip konuşun dedim. Neden gitmediler? Gidip savunsalardı. Bence ayıp oluyor. Hiç yakışık almıyor.

Ligden düşürme taleple olmuyor. Biz bu işi yaptık derlerse o ayrı. Ligden çekilmeleri onların lehine olmaz. Beni suçlayan kulüp başkanları şimdi Nihat Bey’in açıklamalarından sonra acaba ne düşünüyorlar?

Trabzon kararını biz vermedik, UEFA verdi. Bu soruyu ben onlara soracağım.”