Televizyon
18 Oca 2013 15:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:39

BİRAND'IN HİÇ BİLİNMEYEN UMRE GERÇEĞİ!

VİDEO - Nihat Hatipoğlu dün hayatını kaybeden duayen gazeteci Mehmet Ali Birand hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Nihat Hatipoğlu dün gece ATV ekranlarında yayınlanan Dosta Doğru programında hayatını kaybeden duayen gazeteci Mehmet Ali Birand hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Son olarak Mesut Yar’ın CNN Türk’te yayınlanan "Burada Laf Çok" programına birlikte katılan Nihat Hatipoğlu, Birand ile arasında geçen diyalogları izleyenleriyle paylaştı.

KONUŞURKEN KAĞITTAN MI OKUYORSUN?

Star TV’de program yaparken Birand’ı konuk olarak programında ağırladığını söyleyen Hatipoğlu, Birand’ın programa gelmeden önce kendisine "Sana bir şey sormak istiyorum, konuşurken kağıttan mı okuyorsun, ekrandan mı nasıl bu kadar sözü bir araya getiriyorsun" diye sorduğunu kendisinin de bir yerden okumuyorum bu da benim mesleğim diyerek şakalaştıklarını söyledi.

Birand’ın programa geldiğinde yayına girmeden önce karşısına oturup sahabeyi anlattığı bölümü seyrettiğini sonra kendisine "ya sen doğru söylüyormuşsun" dediğini izleyenlerle paylaştı.

O BENİ ÇOK ETKİLEMİŞTİ

Program sırasında Birand’a Allah ile din ile Peygamber ile arasının nasıl olduğunu sorduğunu anlatan Nihat Hatipoğlu, Mehmet Ali Birand’ın ilk kez ekranlarda Umre’ye gittiğini açıkladığını söyledi.

Program bittikten sonra ertesi gün Birand’ın Star TV’de yanına gelip "Teşekkür ederim Hatipoğlu bana çok büyük bir faydan oldu, herkes beni başka türlü zannediyormuş, benim Umre’ye gittiğimi duyunca da çok mail aldım" dedi. Sevinmişti, bende sevinmesine sevindim dedi

DUA ETMEYİ İHMAL ETME BANA

Son olarak Mesut Yar’ın CNN Türk’te yayınlanan programına birlikte katıldığını anlatan Nihat Hatipoğlu, Birand’ın program çıkışında kendisinin elinden tutarak "İnşallah görüşeceğiz değil mi, dua etmeyi ihmal etme bana" dediğini söyledi.