Medya
30 Haz 2011 18:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:31

BİRAND'IN AMELİYATTAN SONRAKİ İLK GÖRÜNTÜSÜ!

Mehmet Ali Birand ameliyat sonrası ilk defa Twitter'da görüntü verdi.

Usta gazeteci Mehmet Ali Birand’dan mesaj var. Ünlü anchorman Twitter’dan geçtiği mesajlarda sadece sağlık durumuyla ilgili bilgi vermedi. Birand, ameliyat sonrası ilk defa Twitter’da görüntü verdi.

Birand, ameliyat sürecinde aldığı yoğun manevi destek nedeniyle sevenlerine şükranlarını sunarken "Emin olun sizler tarafından bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Demek ki, her kötü şeyin altından iyi birşey çıkıyormuş." dedi. Birand, hastahaneden taburdu olduğunu söylerken "Bugün hastaneden çıktım. Kendimi iyi hissediyorum, rahatım, yürüyorum, kafamı haberin dışında herşeyle meşgul ediyorum." dedi.

Ancak en çarpıcı olan ise Birand’ın Twitter’dan paylaştığı fotoğraf oldu. Usta gazeteci ameliyattan sonraki ilk görüntüsünü Twitter’dan ’aranızdayım’ diyerek paylaştı. Birand, eşi Cemre Birand’la birlikte poz verdiği fotoğraftan anlaşıldığı kadarıyla hayli iyi görülüyor.

Deneme

İşte Birand’ın o tweet’ler:

Sevgili Dostlar, Hepinize ne kadar teşekkür etsem azdır. Beni ummadığım bir sevgi yumağına sardınız. Karşılıksız kucakladınız.

Emin olun sizler tarafından bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Demek ki, her kötü şeyin altından iyi birşey çıkıyormuş.

Bugün hastaneden çıktım. Kendimi iyi hissediyorum, rahatım, yürüyorum, kafamı haberin dışında herşeyle meşgul ediyorum.

Türkiye’de ne olduğunun farkında bile değilim! Bu arada yolladığınız binlerce mesajı tek tek yanıtlamam imkansızdı.

Kusura bakmayın o kadar gücüm yok. Şimdi daha bir süre dinlenmem gerekecek. Ortalardan kaybolacağım

Emin olun artık bu konuyu konuşmak dahi istemiyorum. Olan oldu. Sizin dualarınızla iyileştim. Bundan sonra da herşey çok daha iyi olacak.

Benimle her karşılaştığınızda gülen gözlerimden sizlere teşekkür ettiğimi okumanızı istiyorum. Hepinize tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum.