Magazin
06 Tem 2023 18:03 Son Güncelleme: 06 Tem 2023 18:58

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gaffur'u oyunculuğu bıraktı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Bülent Polat, Çanakkale'ye yerleşerek çiftlik kurdu. Çifçilik yapmaya başlayan oyuncu, organik meyve ve sebze yetiştirmeye başladı. Çiftliği hakkında konuşan oyuncu "1,5 yıl önce aldığım tarlayı çifliğe dönüştürüyoruz. Her bir metrekaresinde alın terim var" dedi.

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki "Gaffur" rolüyle izleyicileri kendine hayran bırakan Bülent Polat, oyunculuğa ara vererek çiftlik kurdu. Ailesiyle Çanakkale'ye taşınarak bir arsa satın alan Polat, çiftlik kurdu.

ORGANİK ÜRÜN YETİŞTİRİYOR

Satın aldığı arsada gece gündüz çalışarak kendi çiftliğini kuran oyuncu, meyve ve sebze yetiştirmeye başladı. Oyuncunun çiftliğinden kareleri de sık sık Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor. 8 ve 1 yaşındaki iki çocuğu bulunan Polat, çiftliğinde organik tarım üretici eşiyle gece gündüz çiftliğinde zaman geçirerek çalışmaya devam ediyor.

"HER METREKARESİNDE ALIN TERİM VAR"

Instagram hesabından yayınlanan bir video çiftliğinden bahseden oyuncu "Oscarderesi'ndeki bu arsayı bir buçuk yıl önce aldık. Tarladan çiftliğe dönüşecek burası. Her bir metrekaresinde alın terim var. Kendi ellerimle ördüm burayı. Burada kuzular, tavşanlar olacak. Ekilecek, biçilecek... Bülent ve Duygu Polat'ın çitliği olacak. Yoruluyorum, bazen bayılacak gibi oluyorum ama buranın doğası ve havası var ki bana güç veriyor" dedi.