Magazin
02 Oca 2013 11:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:35

BİR TORAMAN KLASİĞİ; ÇAPKINLIK YAPARKEN YAKALANINCA GAZETECİLERE SALDIRDI!

Yılbaşı gecesini 2 güzel kadınla geçiren Beşiktaş kaptanı İbrahim Toraman, çıkışta gazetecilerle tartıştı..

Beşiktaş kaptanı İbrahim Toraman, 2013 yılına da olaylı girdi. 2012 yılında aşkları ile en çok konuşulan isim olan Toraman, yeni yılda da hız kesmedi.

2013 yılına W Lounge'ta aralarında Ayşe Özyılmazel'in de olduğu bir grupla çılgınlar gibi eğlenerek giren İbrahim Toraman, eğlence sonrası gittiği mantıcıda mahsur kaldı. Tecrübeli oyuncu, birkaç ay önce birlikte görüntülendiği esmer bayanı yeğeni ile birlikte göndermek isteyince ilginç gecenin fitili de ateşlenmiş oldu.

ONLARI KÖTÜ YAPACAĞIM

Toraman'ın aracına binmek üzereyken bir anda patlayan flaşlar dolayısıyla neye uğradığını şaşıran genç bayan 'Yine mi ya' diyerek tepkisini gösterdi. Tüm bu anlardan sonra basının yanına gelen yeğen Toraman basın mensuplarına sitem ederek, 'İbrahim'i rahat bırakın o kız onun sevgilisi değil' sözleriyle serzenişte bulundu.

Basın mensuplarının kendisini beklediğini gören Toraman ise mekan personeline 'Bunları buradan gönderin yoksa çok kötü olacak. Söyleyin çekmesinler. Bir daha gelmem buraya' dedi. Toraman, çıkışta gazetecilerle de tartıştı.