Televizyon
23 Ara 2012 14:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:32

BİR SPOR SPİKERİNİN BAŞINA GELEBİLECEK EN TALİHSİZ OLAY!

Ersin Düzen, maç anlatımı sırasında bir spikerin başına gelebilecek en kötü şeyi nasıl yaşadığını anlattı.

Spor spikeri Ersin Düzen canlı yayında dalgınlık sonucu yaptığı hatanın farkına varınca ikiinci yarıda devam etmek zorunda kaldığını itiraf etti.

Pazar akşamları TRT 1'de yayınlanan Stadyum programının moderatörlüğünü yapan spor spikeri Ersin Düzen, Habertürk'te Simge Fıstıkoğlu'nun sunduğu Burası Hafta Sonu programına konuk oldu ve maç sunarken bir spikerin başına gelebilecek en kötü şeyi nasıl yaşadığını anlattı.

NTV'de spikerlik yaparken canlı sunduğu bir maçta oyunculardan birini nasıl karıştırdığını ve ilk yarı yaptığı yanlışı fakına varmasına rağmen ikinci yarıda nasıl sürdürmek zorunda kaldığını anlatan Ersin Düzen dalgınlık sonucu başına gelenleri izleyiciler ile işte böyle paylaştı:

Ersin Düzen: Bunu daha önce de paylaşmıştım. Gökhan İnler Udinese'de oynuyor. Türk asıllı İsviçreli futbolcu. NTV'ye ilk gittiğim dönem. 2007 filan. O zaman Seri A maçlarını veriyorlar. Gökhan'ın orada oynadığını biliyorum ama kadroları aldım baktım. 88 numaralı bir formayı giyen oyuncu var. "Inler" diye yazıyor. Ben de Gökhan İnler diye alışmışım. 88'in Gökhan olduğunu filan da bilmiyorum. Maçı başladım anlatmaya. Top geliyor ona, ben aksan yapıyorum, ‘Inlar’ diyorum ama ‘I’ harfine vurgu yaparak garip bir aksanla. İnternet de yok, girip bakamıyorum. Bu adam nereli filan diye. Devre arasında kulakları çınlasın Güntekin Onay'ın eşi mesaj attı bana, 'Senin Gökhan sahada oynuyor, 88 numaralı formayla' diye. Ben mesajı gördüğüm anda anladım. İnler'in Inlar olduğunu... Fakat ne diyeceksin ki. Maçın başında da şey diyorum, "Udinese takımında Türk asıllı İsviçreli futbolcu Gökhan İnler de var fakat sakatlığı nedeniyle bugün oynamıyor, kadroda yok filan diye kendimce sallıyorum. Düzeltmedim tabi.

Simge Fıstıkoğlu: Maçı görmeden mi anlatıyordun acaba?

Ersin Düzen: İkinci yarıda da aynen devam ettim ama. Hala Inlar devam ettim. Ne diyebilirim ki. Özür dilerim meğer sahadaymış adam diyemem ki...

Simge Fıstıkoğlu: Aynen devam edeceksin zaten. Bazen hatayı kamufle etmek daha iyi.

Ersin Düzen: Kimse de anlamamış. Ben anlatınca insanlar anladı "Aaa! Öyle mi" filan dediler.